Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Danika Patrika noliedz jebkādu iespējamību nākotnē startēt Formulā 1

Juris Grīns
Juris Grīns

Danika Patrika noliedz jebkādu iespējamību nākotnē startēt Formulā 1
Danika Patrika
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Pasaulslavenā NASCAR braucēja Danika Patrika atklāti atzinusi, ka nekad nestartēs F1 čempionātā, pat tādā gadījumā, ja viņai tiks izteikts konkrēts piedāvājums.

Iepriekš Patrika ar panākumiem startējusi IndyCar formulu sacensībās, bet pēdējos gadus pievērsusies NASCAR sacensībām. Šogad viņa pārstāv "Stewart-Hass Racing" komandu, kurā viens no īpašniekiem ir Džīns Hāss. Kā zināms, 2016. gadā Hāss ar savu komandu debitēs F1 čempionātā.

"Daudzi, daudzi cilvēki ir teikuši, ka kādu dienu es startēšu F1 čempionātā," stāsta Patrika. "Tomēr ar mani par to neviens nav runājis! Un labi vien ir, jo es vienalga to nedarītu."

Lai gan Patrika varbūt pat būtu ieinteresēta piedalīties šajā čempionātā, tas nozīmētu, ka no Amerikas jāpārceļas uz Eiropu, un to viņa nebūtu ar mieru darīt.

"Runa nav par to, vai man neinteresētu braukt Formulā 1," viņa atzīst. "Tomēr, lai darītu to pilnvērtīgi, man būtu jāpamet Savienotās Valstis, bet tas manā uztverē nav apspriežams."

Patrika arī neslēpj, ka izredzes uzvarēt sacīkstēs Formulā 1 viņai nebūtu lielas, kas arī ir būtisks faktors šādai nostājai.

"Tāpat es gribu darīt lietas, ja man ir iespēja uzvarēt," viņa saka. "Tomēr, esot autsaiderim Formulā 1, to būtu ļoti grūti izdarīt."

Tikmēr Amerikā Patrika uzsākusi kārtējo NASCAR "Sprint Cup Series" sezonu, kur pēc aizvadītiem diviem posmiem atrodas 16. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...