Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Topošā F1 pilote Horda konkurentu pārmetumus sauc par skaudību

Juris Grīns
Juris Grīns

Topošā F1 pilote Horda konkurentu pārmetumus sauc par skaudību
Karmena Horda
Foto: web.de

"Lotus" F1 komandas attīstības programmas braucēja Karmena Horda, kura jau saņēmusi pamatīgu kritikas devu no konkurentiem, dzirdētos izteikumus nodēvējusi par skaudību.

2014. gada sezonā Horda palika 29. vietā GP3 čempionātā, tomēr, būdama 26 gadus veca, nesen parakstīja līgumu ar F1 komandu "Lotus". Viņa savas spējas attīstīs simulatorā, dosies komandai līdzi uz "Grand Prix" posmiem, kā arī aizvadīs neoficiālus testus ar jaunākā modeļa F1 sacīkšu auto.

Uzreiz pēc jaunumu parādīšanās paklusēt nespēja vairāki viņas nu jau bijušie konkurenti, kas publiski metās paust savu viedokli. Pārsvarā tika teikts, ka pie šīs iespējas Horda tikusi vien sava dzimuma dēļ, kamēr viņas komandas biedrs GP3 čempionātā Robs Kregans "tviterī" paziņoja, ka Horda nemaz nav spējīga attīstīt F1 auto, lai gan tas minēts kā viens no viņai uzticētajiem uzdevumiem šajā gadā.

"Formula 1 ir pilna ar skaudību," vācu laikrakstam "Bild" izteikusies Horda. "Ir pieejamas tikai dažas vietas pie formulu stūres, līdz ar to tikai daži pie tām spēj tikt. Robs ir vienkārši greizsirdīgs par to, ka es šeit esmu, bet viņš nē. Es vēlu viņam visu to labāko, tas ir viss, ko varu teikt."

Zināms arī, ka Hordai nav izredžu tuvākajā laikā tikt pie superlicences, jo viņas rezultāti neatbilst kritērijiem. Tomēr par to sportiste nav satraukta un uzsver, ka šajā virzienā gatavojas iet "soli pa solim".

"Vispirms man ir jāsaprot, kā darbojas komanda," viņa saka. "Tas, kas notiek šeit, nav salīdzināms ar GP3."

Horda formulu braucējas karjeru aizsāka 2005. gadā, tomēr līdz šim nav guvusi nevienu uzvaru. Vairākas sezonas viņa pavadījusi Spānijas Formulā 3, vienu sezonu arī Eiropas F3 čempionātā, bet pēdējos trīs gadus braukusi GP3.

Izmantotie resursi:
driverdb.com
INAUTONEWS

     [+] [-]

, 2015-03-03 19:33, pirms 9 gadiem
Labi braukt un vēl labi izskatīties,tādiem zaķiem vnk nav cena

     [+] [-]

, 2015-03-03 20:07, pirms 9 gadiem
norins rakstīja: Labi braukt un vēl labi izskatīties,tādiem zaķiem vnk nav cena
šī tikai labi izskatās. bet pārmetumi ir pamatoti, tikai viņa izrādās, ir stulba ja to uzskata par skaudību. Ja brauktu Patrikas līmenī, neviens nepārmestu

     [+] [-]

, 2015-03-03 20:27, pirms 9 gadiem
Interesanti par ko skaust? Par to, ka nekad nebrauks f1? Tad jau mēs viens otru varam apskaust

     [+] [-]

, 2015-03-03 23:54, pirms 9 gadiem
Pienemu ka nemta Lotus tela spodrinasanai!
Par tadu pasu naudu vareja sadabut jaunaku talantigaku un meistarigaku "pilotu" vai "piloti"
Jo nabut licensi vinai tik driz un ja lotus tagad ir uz bankrota robezas tad ej nu sazin kas bus tad kad (ja) vina to dabus!
Marketinga triks no Lotus

     [+] [-]

, 2015-03-04 11:43, pirms 9 gadiem
Vinai pat lidz Suzija Volfai ir kalidz menesim, kura ir dabujusi tikai treninos/testos pabraukat, kad sasniegs, ja sankiegs vinas limeni bus jau pienakusi 30 gadus robeza un tad saubosa vai par vinu vairs kada komanda interesesies, vismaz ka par saciksu brauceju.