Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Uz "Manor" otra pilota lomu pretendē arī "McLaren" rezervists Magnusens

Juris Grīns
Juris Grīns

Uz "Manor" otra pilota lomu pretendē arī "McLaren" rezervists Magnusens
Kevins Magnusens
Foto: Digitale/Scanpix

"Manor" sacīkšu komanda, par kuras dalību 2015. gada F1 čempionātā šobrīd gan vēl skaidrības nav, veic pārrunas ar autosportistiem un drīzumā cer noslēgt arī otru līgumu. Kļuvuši zināmi kandidāti, kas pretendē uz iekļūšanu vienības pamatsastāvā.

Jau vēstījām, ka ar vienu no pilotiem "Manor" komanda līgumu jau parakstījusi. Zināms, ka tas ir britu autosportists Vils Stīvenss, kurš pērn aizvadīja vienu F1 posmu "Caterham" komandas sastāvā, bet iepriekš bijis "Marussia" testpilots.

Nav noslēpums, ka "Manor" komandai ir tehniskās sadarbības saites ar "McLaren" rūpnīcu. Tāpat zināms, ka "Manor" vēl no "Marussia" laikiem ir parādā "McLaren" naudu par detaļu piegādi. Ņemot vērā šos apstākļus, uz otrā pilota lomu pretendē gan "McLaren" jauno braucēju attīstības programmas pilots Stofels Vandūrns, gan komandas rezervists Kevins Magnusens.

"Šādu iespējamību es nevaru izslēgt," pēdējo testu laikā Barselonā atzina Magnusens, kurš vēl 2014. gadā "McLaren" sastāvā startēja F1 čempionātā. "Tomēr es uz to nekoncentrējos. Protams, mans mērķis ir atgriezties uz starta, tomēr gribu būt drošs, ka tas ir labākais variants. Mana nākotne ir ar "McLaren"."

Jāpiemin, ka Magnusens šogad varētu piedalīties arī Lemānas 24 stundu braucienā, iespējams, dalot GT klases "Corvette" mašīnu ar savu tēvu Janu.

Somu izdevums "Turun Sanomat" tikmēr ziņo, ka vēl viens no kandidātiem uz vietu "Manor" rindās ir Gido van der Garde. Holandietis pērno gadu pavadīja kā "Sauber" rezervists un esot jau vienojies par braukšanu pamatsastāvā uz 2015. gadu, pirms komanda tomēr nolēma šo iespēju dot Kevinam Ēriksonam un debitantam Felipem Nasram. Vācu "Auto Motor und Sport" turklāt ziņo, ka Van der Garde šobrīd ar tiesas starpniecību paralēli cenšas panākt savu iekļūšanu "Sauber" pamatsastāvā.

Spāņu laikraksts AS tikmēr vēsta, ka uz vietu "Manor" pretendē arī Roberto Meri, kurš pērn maksāja "Caterham" vienībai, lai tā ļautu viņam piedalīties dažos F1 posmu treniņbraucienos. 2011. gada F3 Eirosērijas čempions ar trim izcīnītām uzvarām pērn guva augsto trešo vietu "Formula Renault 3.5" čempionātā. Spānim ir 23 gadi un sarunas ar "Manor" esot "nopietnā stadijā", raksta AS.

Izmantotie resursi:
F1Today.net Formula 1 news

     [+] [-]

, 2015-03-02 17:53, pirms 9 gadiem
Nevajag izslēgt arī Marčiello, kurš gan ir pie Sauber par testpilotu (gan jau Ferrari Sauber aizsitīs Strolu vai Fuoko), tai pašā laikā Vandūrnam ir līgums ar GP2 komandu ART (kuru arī atbalsta McLaren).

Tāpat nevajag izslēgt arī Rossi

Nebrīnīšos ja nebūs neviens no šiem nosauktajiem, bet gan Marussia (pašreiz paliek kā konstruktors, tāpēc tā saukšu, uz doto brīdi Manor ir kas līdzīgs kā Infiniti iekš RB pilnā nosaukuma) paņems kādu kurš nav šai sarakstiņā (piemēram, Čekoto (piķis), Gaslī, Stonemanu (abi ar RB aizmuguri un RB tak solijās arī kaut kā palīdzēt)

     [+] [-]

, 2015-03-02 18:50, pirms 9 gadiem
Kas ar Bjanki?
Ka atgustas pec avarijas?
Biju rekinajies ar vinu Ferarri nakamgad

     [+] [-]

, 2015-03-02 19:23, pirms 9 gadiem
arvids1991 rakstīja: Kas ar Bjanki?
Ka atgustas pec avarijas?
Biju rekinajies ar vinu Ferarri nakamgad
redzot kā iet Šumaheram ar līdzīgu traumu, diemžēl Bjanki laikam būs autosporta vesture

     [+] [-]

, 2015-03-02 19:33, pirms 9 gadiem
arvids1991 rakstīja: Kas ar Bjanki?
Ka atgustas pec avarijas?
Biju rekinajies ar vinu Ferarri nakamgad
Diemžēl par autosportu Bjankī var aizmirst

     [+] [-]

, 2015-03-02 20:27, pirms 9 gadiem
Nu tad veiksmi un veselibu!
Tatad sanak Ferarri briva vieta nakosgad.
Hukenbergs varetu but labs kandidats

     [+] [-]

, 2015-03-02 21:02, pirms 9 gadiem
arvids1991 rakstīja: Nu tad veiksmi un veselibu!
Tatad sanak Ferarri briva vieta nakosgad.
Hukenbergs varetu but labs kandidats
Vēl jau Kimi nav galīgi izlēmis. Viņam tomēr ir iespēja pagarināt līgumu ar Ferrari arī uz nākamo sezonu

     [+] [-]

, 2015-03-03 06:34, pirms 9 gadiem
Ja sezona ies ka pagajusa nepagarinas!
Vinam sobrid jabut loti atram lai tada iespeja butu!