Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" atklāj rezultātu, bet ielaiž sešus vārtus pret "SKA-1946"

"Rīga" atklāj rezultātu, bet ielaiž sešus vārtus pret "SKA-1946"
Pirmo vārtu autors Pauls Svars (nr. 75)
Foto: www.ska.ru

Otro neveiksmi Sanktpēterburgā notiekošajā pārbaudes turnīrā piedzīvoja HK „Rīga”, ar rezultātu 2:6 zaudējot citai Krievijas jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandai „SKA-1946”. Vārtus rīdzinieku labā guva Pauls Svars un Patriks Zabusovs.

Šī bija trešā spēle lauvām Nikolaja Pučkova piemiņas turnīrā. Augusta pirmajā dienā rīdzinieki piekāpās „Dynamo” no Sanktpēterburgas ar 3:4, bet nākamajā mačā pārspēja „SKA-Varyagi” ar 2:0, Jānim Vorim atvairot visus metienus pa saviem vārtiem. Šodien pretī stājās iepriekšējās sezonas fināliste „SKA-1946”. Rezultātu atklāja „Rīga” – 14. minūtē Pauls Svars vairākumā pieslēdzās uzbrukumam, sekoja piespēle no Erlenda Kļaviņa un lauvu kapteinis ar metienu vienā pieskārienā panāca 1:0.

Turpinājums nebija tik veiksmīgs, jo nākamās četras ripas ielidoja tieši rīdzinieku vārtos, bet mača 50. minūtē Patriks Zabusovs pielika nūju pēc Renāra Kārkla uzmetiena no zilās līnijas, rezultātam kļūstot 2:4. Tomēr 8:34 minūtes pirms mača noslēguma rīdzinieki ielaida mazākumā pēc „SKA-1946” aizsarga metiena no zilās līnijas – 2:5, bet trīs minūtes pirms sirēnas mājinieku uzbrucējs aizskrēja pretuzbrukumā – 2:6.

Nākamo maču lauvas aizvadīs jau rītdien, kad 4. augustā spēkosies ar Mitišču "Atlanty", bet dienu vēlāk noslēgs dalību turnīrā ar maču pret Jaroslavļas „Loko”. Savu devīto sezonu MHL „Rīga” uzsāks Piņķos 5. septembrī, kad spēkosies ar „Taifun”.

Šogad komandas vadība ir uzticēta Aigaram Ciprusam, kurš iepriekš bijis viens no Ģirta Ankipāna asistentiem Rīgas „Dinamo”, bet pretējā virzienā devies bijušais lauvu galvenais treneris Ronalds Ozoliņš, kurš pildīs asistenta pienākumus „Dinamo”. Pēdējās trīs sezonās „Rīga” palika ārpus „play-off”.

Pārbaudes turnīrs Sanktpēterburgā

DatumsSpēleRezultāts
1. augustsRīga – Dynamo3:4
2. augustsRīga – SKA-Varyagi2:0
3. augustsRīga – SKA-19462:6
4. augustsRīga – Atlanti-
5. augustsRīga – Loko-

Izmantotie avoti:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2018-08-03 22:56, pirms 6 gadiem
Nu ko lai saka...smags zaudējums...spēli neredzēju ,bet izskatās pēc rezultāta ka gājis smagi!Seši ielaisti,nav maz!

     [+] [-]

, 2018-08-04 09:22, pirms 6 gadiem
bison rakstīja: Nu ko lai saka...smags zaudējums...spēli neredzēju ,bet izskatās pēc rezultāta ka gājis smagi!Seši ielaisti,nav maz!
Vārdu sakot, salūza spēles beigās visvairāk. Spēli skatījos un negāja diez ko labi.