Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

U18 izlases un HK "Rīga" vārtsargs Voris karjeru turpinās Ziemeļamerikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

U18 izlases un HK "Rīga" vārtsargs Voris karjeru turpinās Ziemeļamerikā
Jānis Voris.
Foto: hkr.lv

Jaunatnes hokeja līgas kluba "Rīga" vārtsargs Jānis Voris lauzis līgumu, lai karjeru turpinātu Ziemeļamerikā. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Voris dosies uz NAHL, kas ir Amerikas Savienoto Valstu pēc spēka otrā junioru līga.

Šodien tika pavēstīts, ka Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", ar kuru Jānim Vorim ir līgums, lai gan viņš pārstāv "Rīgu", pēc abpusējas vienošanās pārtraucis līgumsaistības ar vārtsargu Jāni Vori, kurš karjeru turpinās otrpus okeānam. Kā liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, Voris devies uz NAHL.

18 gadus vecais Voris pagājušajā sezonā bija izteikts "Rīgas" pirmais numurs. Regulārajā čempionātā viņš laukumā devās 58 spēlēs, tiekot galā ar 90,7% pretinieku metienu un vidēji ielaižot 2,81 ripu. Citi rīdzinieku vārtsargi – Niklāvs Rauza un Normunds Borskovičs – kopā laukumā devās tikai 14 mačos, turklāt viņi vairākas reizes nomainīja Vori.

Voris ar lielisku sniegumu palīdzēja Latvijas U18 izlasei uzvarēt Rīgā notikušajā pasaules čempionātā pirmajā divīzijā, nopelnot ceļazīmi uz eliti. Viņš vārtus sargāja trīs mačos, ielaižot tikai divas ripas un atvairot 96,9% metienu. Protams, ar šādu sniegumu viņš tika atzīts par turnīra labāko vārtsargu.

"Rīga" jauno sezonu sāks trešdien, savā laukumā uzņemot Piejūras novada "Taifun". Arī šajā sezonā visas rīdzinieku mājas spēles tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
https://www.hkr.lv/lv/hk-riga-zinas...

  +7 [+] [-]

, 2018-08-30 16:23, pirms 6 gadiem
Malacis, nav ko degradēties pelavu sistēmā!

  -4 [+] [-]

, 2018-08-30 16:36, pirms 6 gadiem
Number 0 rakstīja: Malacis, nav ko degradēties pelavu sistēmā!
Piekrītu. Vai nu DR vai Ziemeļamerikā, bet nekādos pelavos.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-30 16:38, pirms 6 gadiem
ģinamkai krievu vektors, tā ka notīšanās loģiska.

Lai izdodas Vorim!

  +8 [+] [-]

, 2018-08-30 16:56, pirms 6 gadiem
Labi, ka čalis ar galvu draudzējas, jo TRTD manāmi ar viņu nerēķinās parakstot visādus jaunos krievus tapēc braukšana pāri dīķim ir tikai un vienīgi loģisks risinājums! Tirliņošanās pa MHL viņam neko jaunu vairs nedos un tikai degradēs.... tapēc šāds solis ir loģisks.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-30 17:20, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Piekrītu. Vai nu DR vai Ziemeļamerikā, bet nekādos pelavos.
brali ko tu?

  +5 [+] [-]

, 2018-08-30 17:52, pirms 6 gadiem
als rakstīja: Labi, ka čalis ar galvu draudzējas, jo TRTD manāmi ar viņu nerēķinās parakstot visādus jaunos krievus tapēc braukšana pāri dīķim ir tikai un vienīgi loģisks risinājums! Tirliņošanās pa MHL viņam neko jaunu vairs nedos un tikai degradēs.... tapēc šāds solis ir loģisks.
Un solis ļoti prātīgs, jo vienlaicīgi neizslēdz iespēju karjeru turpināt gan PRO virzienā, gan studentu čempionātā.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 17:59, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un solis ļoti prātīgs, jo vienlaicīgi neizslēdz iespēju karjeru turpināt gan PRO virzienā, gan studentu čempionātā.
īstenībā, ar šo virzienu (nerunājot par Vori, bet vispārīgi) ir kaut kā jocīgi... ilgus gadus NCAA latvieši bija baigais retums, tik pa kādam. Tad 2-3 gadus atpakaļ sākās baigais bums un pēkšņi uz NCAA aizplūda vesela grupa mūsējo. Likās, ka nu tagad visiem tas būs baigais stimuls (hokejs+izglītība!), taču šobrīd USHL un NAHL mūsējo skaits strauji sarūk... It kā pēc loģikas vajadzēja būt pretēji...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 19:34, pirms 6 gadiem
Jā, mūsējo kvantitāte Z- Amerikss top jauniešu līgās gan kopumā baigi sarukusi - pa Kanādu ar neviens laikam nedauzīsies ( Krastenbergs?). Bet Voris malacis, iet iemītu Mitena un Grigaļa ceļu.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-30 19:44, pirms 6 gadiem
Kur pazudis forums Latvijas hokejisti Ziemeļamerikā ?

  +2 [+] [-]

, 2018-08-30 20:42, pirms 6 gadiem
mammal rakstīja: Jā, mūsējo kvantitāte Z- Amerikss top jauniešu līgās gan kopumā baigi sarukusi - pa Kanādu ar neviens laikam nedauzīsies ( Krastenbergs?). Bet Voris malacis, iet iemītu Mitena un Grigaļa ceļu.
varbūt Kivlenieka?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-31 10:16, pirms 6 gadiem
"Rīga" jauno sezonu sāks trešdien, savā laukumā uzņemot Piejūras novada "Taifun". - Kas ir piejūras novads? kādā valstī? krievijā? Tad varbūt pareizāk ir teikt, ka Krievijas Taifun, jo mēs un Krievija - 2 dažādas valstis.