Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" turnīru Zviedrijā sāk ar uzvaru bullīšos pār Norvēģijas U20 izlasi

Andrejs Siliņš

"Rīga" turnīru Zviedrijā sāk ar uzvaru bullīšos pār Norvēģijas U20 izlasi
HK "Rīga"
Foto: hkr.lv

Hokeja kluba "Rīga" komanda, turpinot gatavošanos Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) sezonai, pirmajā spēlē pārbaudes turnīrā Zviedrijas pilsētā Kārlstādē ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienos uzveica Norvēģijas U20 izlasi.

Rīdzinieki pēc pirmās trešdaļas bija iedzinējos ar 0:2, bet Marks Kaļeiņikovs otrās trešdaļas vidū atklāja arī Rīgas komandas rēķinu. Pauls Svars nepilnas divas minūtes pirms otrās trešdaļas beigām panāca izlīdzinājumu (2:2), bet norvēģi 47 sekundes vēlāk vairākumā atguva vadību. Pēdējās trešdaļas astotajā minūtē rīdzinieki nonāca mazākumā, bet pusminūti vēlāk Antons Trastašenkovs mazākumā vēlreiz izlīdzināja rezultātu - 3:3.

Norvēģiem vēl bija iespēja pēdējās minūtēs uzspēlēt vairākumā, taču iespēju izlīdzināt rezultātu viņi palaida garām. Pašā izskaņā arī norvēģi saņēma divu minūšu sodu, un tas nozīmēja, ka papildlaiku "Rīga" varēja sākt vairākumā. Tomēr ne vairākumā, ne vienādos sastāvos rezultātu mainīt vairs nebija pa spēkam, un uzvarētāja noteikšanai bija vajadzīgi pēcspēles metieni.

Niklāvs Rauza "Rīgas" vārtos atvairīja visus piecus norvēģu metienus, kamēr rīdzinieku rindās vienīgais rezultatīvi nospēlēja Deniss Fjodorovs, kurš meta kā pirmais no "Rīgas" komandas. Līdz ar to "Rīga" svinēja uzvaru ar rezultātu 4:3.

Uz “U20 Super Challange” turnīru Kārlstādē devušies 25 hokejisti (3 vārtsargi, 8 aizsargi un 14 uzbrucēji): vārtsargi – Bruno Brūveris, Niklāvs Rauza, Jānis Voris; aizsargi - Arvils Bergmanis, Gustavs Bergs, Kostas Gusevas, Roberts Kaļķis, Renārs Kārkls, Jegors Mateiko, Ņikita Mateiko, Pauls Svars; uzbrucēji – Kārlis Bucenieks, Renārs Cipruss, Deniss Fjodorovs, Ričards Grīnbergs, Marks Kaleinikovs, Dāvids Krūmiņš, Gustavs Millers, Rūdolfs Polcs, Roberts Priževoits, Kristaps Roķis, Antons Siņegubovs, Jānis Švanenbergs, Antons Trastašenkovs, Ralfs Vjaters.

“U20 Super Challange” piedalās arī Zviedrijas komandas Vekšes “Lakers” un “Farjestad BK”, Ženēvas "Servette" (Šveice), kā arī Austrijas, Francijas, Norvēģijas, Ungārijas U20 izlases. Komandas sadalītas divās apakšgrupās un HK Rīga ielozēta ar “Farjestad BK”, Francijas U20 un Norvēģijas U20 komandām.

"Rīgai" rītdien jāspēlē pret "Farjestad".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-22 20:42, pirms 6 gadiem
Ženēvas komandas sastāvā uzreiz 4(!) mūsējie: Smons (tikko guva vārtus), D.Smirnovs un abi bračkas Sējēji - skat. HUN - GSHC (Line Up) .

p.s. nebūtu autors tik slinks, būtu arī pielicis statistiku - U20 Super Challenge | stats.swehockey.se par katru spēli ir pieejama diezgan plaša informācija (iemetienu % ieskaitot).

     [+] [-]

, 2018-08-23 02:03, pirms 6 gadiem
Nav slikti! Jautājums tikai, cik laba bija šī norvēģu izlase. Bet tik un tā - malači, puiši!