Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas izlasi papildina divi uzbrucēji no KHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zviedrijas izlasi papildina divi uzbrucēji no KHL
Jons Nurmans
Foto: SIPA/Scanpix

Zviedrijas hokeja izlase, kas Phjončhanas olimpiskajās spēlēs tiek pieskaitīta medaļu pretendentēm, iepriekš bija nosaukusi 23 spēlētājus, kuri dosies uz Dienvidkoreju. Tagad sastāvu papildinājuši divi uzbrucēji no Kontinentālās hokeja līgas.

Zviedrijas izlasē sākotnēji tika iekļauti desmit hokejisti, kuri ikdienā spēlē Kontinentālajā hokeja līgā, bet tagad sastāvu papildinājuši vēl divi uzbrucēji – Jons Nurmans no Helsinku "Jokerit" un Patriks Sakrisons no Novosibirskas "Sibir".

54 spēlēs 42 punktus sakrājušais Sakrisons ir komandas rezultatīvākais spēlētājs. Pagājušajā sezonā viņš bija Elvja Merzļikina komandas biedrs Šveices klubā "Lugano". Tehniskais uzbrucējs U20 izlasē ieguvis pasaules čempionāta bronzu, bet lielās valstsvienības rindās Sakrisons oficiālos mačos nav piedalījies.

Nurmans aizvadījis 47 mačus, kuros ieguvis 27 punktus. Pagājušajā sezonā ātrais centrs spēlēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un bija Kaspara Daugaviņa komandas biedrs. 27 gadus vecajam hokejistam tā bija tikai otrā sezona ārpus dzimtenes, pirms tam vienu gadu pavadot Somijā. Viņš 2016. gadā piedalījās pasaules čempionātā, astoņās spēlēs izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli.

Zviedrijas izlasi Dienvidkorejā pārstāvēs tikai viens hokejists, kurš piedalījās arī 2014. gada olimpiskajās spēlēs – vārtsargs Junass Enrūts. Tiesa,viņš Sočos laukumā nepavadīja nevienu sekundi. Pašreizējie pasaules čempioni, kuri olimpiskajās spēlēs pēdējoreiz triumfēja 2006. gadā Turīnā, Phjončhanā spēlēs vienā grupā Norvēģijas, Vācijas un Somijas valstsvienībām.

Zviedrijas izlases sastāvs

Vārtsargi: Junass Enrūts (Minskas "Dinamo"), Viktors Fasts (Vekšes "Lakers") un Magnuss Helberjs (Pekinas "Kunlun Red Star").
Aizsargi: Stafans Krūnvals (Jaroslavļas "Lokomotiv"), Mikaels Vikstrands (Kārlstades "Farjestad"), Patriks Herslijs (Sanktpēterburgas SKA), Juhans Fransons (Ženēvas "Servette"), Simons Berilsons (Jevles "Brynas"), Rasmuss Dalīns (Gēteborgas "Frolunda"), Ēriks Gustafsons (Ņižņekamskas "Neftekhimik") un Junass Anelēvs (Omskas "Avangard").
Uzbrucēji: Juakims Lidstrems ("Skelleftea"), Fredriks Petešons (Cīrihes "Lions"), Pērs Lindholms ("Skelleftea"), Deniss Everberjs (Ņižņekamskas "Neftekhimik"), Juels Lundkvists (Gēteborgas "Frolunda"), Aleksandrs Berjstrems (Novosibirskas "Sibir"), Viktors Stolberjs ("Zug"), Diks Akselsons (Kārlstades "Farjestad"), Oskars Mellers ("Skelleftea"), Karls Klinberjs ("Zug"), Antons Landers (Kazaņas "Ak Bars"), Līnuss Ūmarks (Ufas "Salavat Yulaev"), Jons Nurmans (Helsinku "Jokerit") un Patriks Sakrisons (Novosibirskas "Sibir").

Izmantotie resursi:
Två forwards kompletterar Tre Kronors...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-01-27 14:24, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Zviediem ir 12 spēlētāji no KHL. Nav šaubu par to kura līga ir labākā.
Slovākiem 2
KAUT ARĪ IZLASI VISU VARĒTU NO KHL novākt

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 14:27, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Zviediem ir 12 spēlētāji no KHL. Nav šaubu par to kura līga ir labākā.
apskaties, cik zviedru spēlē NHL un tad runā par kaut kādu kolhoza līgu!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-27 14:31, pirms 6 gadiem
Ko tur varat ņemties, OS parādīs kurā līgā labākie špīleri, nevis kaut kāds Špenglers, pie tam man šķiet krievi ar šveiciešiem vienā grupā.. Pēc OS rezultātiem tad arī spriedīsim kas kurš ir...

     [+] [-]

, 2018-01-27 14:34, pirms 6 gadiem
Adolfs'Hitlers rakstīja: apskaties, cik zviedru spēlē NHL un tad runā par kaut kādu kolhoza līgu!
Kāds sakars ar NHL, tā ir labākā līga, tas skaidrs, runa ir Eiropu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 14:43, pirms 6 gadiem
Dinamo Fans1234123 rakstīja: Ja NHL ļautu tad no KHL 3 spēlētājus redzētu šai sarakstā.
Vēršos pie autora . cik var kropļot uzvārdus? Ir Normans nevis Nurmans. Ir Stefans Kronvals nevis tā kā tur rakstīts.
Un šis skaitās labākais sporta portāls Latvijā? Pat uzvārdus nemāk uzrakstīt pareizi.
šoreiz nav taisnība Tev Staffan Kronwall - Eliteprospects.com

     [+] [-]

, 2018-01-27 15:39, pirms 6 gadiem
jeepis59 rakstīja: Ko tur varat ņemties, OS parādīs kurā līgā labākie špīleri, nevis kaut kāds Špenglers, pie tam man šķiet krievi ar šveiciešiem vienā grupā.. Pēc OS rezultātiem tad arī spriedīsim kas kurš ir...
ja, un kā tad tas tiks parādīts?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-27 18:27, pirms 6 gadiem
eu, "līgu speciālisti", izskatās ka te dažiem nav pat zināms ka nhl vispār nebūs OS ar ko arī izskaidrojama visai lielā khl pārstāvniecība

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 22:05, pirms 6 gadiem
[quote dinamo_fans1234123]
Ja NHL ļautu tad no KHL 3 spēlētājus redzētu šai sarakstā.

1-2, ne vairāk