Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Zirnis kļūst par trenera asistentu NCAA augstākās divīzijas vienībā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Zirnis kļūst par trenera asistentu NCAA augstākās divīzijas vienībā
Kārlis Zirnis. Foto: LHF

LETA. Latvijas hokeja speciālists Kārlis Zirnis pievienojies Nacionālajā koledžu sporta asociācijas (NCAA) pirmās divīzijas vienībai Rensīleras Politehniskā institūta "Engineers", kurā ieņems galvenā trenera asistenta amatu, vēsta komanda.

Paziņojumā norādīts, ka vienošanās noslēgta uz vienu sezonu.

Iepriekšējās divas sezonas Zirnis bija galvenais treneris Nešvilas "Predators" U-18 vienībā, bet trenera karjeras laikā viņš strādājis treneru kolektīvos Ziemeļamerikas Hokeja līgas (NAHL), kas ir otrs spēcīgākais junioru turnīrs ASV, komandās, kā arī Aļaskas-Fērbenksas Universitātes un Alabamas-Hantsvilas Universitātes komandās, kas sacenšas NCAA.

Zirnis kopš 2012. vairākas sezonas pildīja Latvijas hokeja valstsvienības galveno treneru asistenta pienākumus, kā arī bijis gan asistents, gan galvenais treneris Latvijas U-20 izlasē. Pērn viņš asistēja Artim Ābolam, kura vadībā Latvijas U-20 hokejisti nosargāja vietu pasaules čempionāta elites divīzijā.

Spēlētāja karjeras laikā Zirnis pārstāvējis Latviju U-18 un U-20 izlases pasaules čempionātos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-09-15 15:45, pirms 8 mēnešiem
tas priecē, tad jau NCAA būs vēl vairāk mūsējo