Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vilmanis pirmajā spēlē atdod trīs rezultatīvas piespēles un kļūst par pirmo zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vilmanis pirmajā spēlē atdod trīs rezultatīvas piespēles un kļūst par pirmo zvaigzni
Sandis Vilmanis. Foto: Sarnia Sting

Ziemeļamerikā ieskrienas spēcīgāko junioru hokeja līgu jaunās sezonas. Ontārio Hokeja līgas (OHL) pirmajā mačā latviešu uzbrucējs Sandis Vilmanis atdeva trīs rezultatīvas piespēles un kaldināja komandas panākumu, tiekot atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

OHL

"Sarnia Sting" savā laukumā ar 8:2 sakāva "Windsor Spitfires", un uzbrucējs Sandis Vilmanis jaunās sezonas pirmajā mačā izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm – komandas pirmajos, otrajos un arī piektajos vārtos. Pirmās maiņas uzbrucējs spēli noslēdza ar pieciem metieniem pa vārtiem un +2 lietderību. Vilmanis tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

QMJHL

"Saint John Sea Dogs" savā laukumā ar 3:4 atzina "Cape Breton Eagles" pārākumu, bet laukuma saimnieku rindās ar vārtiem izcēlās Ēriks Mateiko, kuram tas bija trešais precīzais metiens jaunās sezonas trīs mačos. Mateiko izdarīja trīs metienus un uzvarēja divos no trim iemetieniem, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderību. Latviešu uzbrucējs tika atzīts par spēles trešo zvaigzni.

"Baie-Comeau Drakkar" savā laukumā ar 2:1 pārspēja "Rimouski Oceanic". Aizsargs Niks Feņenko uzvarā nopelnīja rezultatīvu piespēli komandas pirmajos vārtos, spēles 14. minūtē "Drakkar" realizējot vairākumu. Feņenko spēli pabeidza ar diviem metieniem pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un -1 lietderību.

"Chicoutimi Sagueneens" viesos cieta 2:7 zaudējumu pret "Victoriaville Tigres". Pēteris Bulāns izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, aizsargam zaudējumā tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -1. "Sagueneens" trīs spēlēs ielaidusi 17 vārtus.

"Blainville-Boisbriand Armada" savā laukumā ar 4:2 pārspējot "Quebec Remparts", uzbrucējs Kristers Ansons atzīmējās ar vienu metienu, trīs spēka paņēmieniem un +2 lietderības koeficientu.

Savukārt "Charlottetown Islanders" zaudējumu viesos pret "Moncton Wildcats" (2:6) no malas vēroja vārtsargs Aksels Ozols.

WHL

"Medicine Hat Tigers" izbraukumā tika pie panākuma, ar 4:2 pieveicot "Red Deer Rebels". Aizsargs Bogdans Hodass izdarīja divus metienus, bet maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Wenatchee Wild" viesos pagarinājumā atzina "Everett Silvertips" pārākumu – 2:3. Uzbrucējam Rodžeram Bukartam četri metieni pa vārtiem, 9/15 iemetienos un -2 lietderība.

USHL

"Madison Capitols" savā laukumā guva rezultatīvu uzvaru, ar 7:6 pārspējot "Chicago Steel". Otrajā periodā pie rezultatīvas piespēles tika Rainers Rullers, kas uzbrucējam bija otrais punkts sezonas trīs mačos. Viņš izdarīja trīs metienus, bet uzvaru pabeidza ar -2 lietderības koeficientu. Rullera komandas biedrs vārtsargs Patriks Bērziņš maču vēroja no malas.

     [+] [-]

, 2023-09-30 09:17, pirms 7 mēnešiem
Erika Mateiko vārti QMJHL - https://youtu.be/4Jj7qvrdato