Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Šovakar "Hokeja diēta" ar Rihardu Bukartu - Latvija pret Norvēģiju

Jānis Celmiņš

Latvijas hokeja izlasei atceltajā pasaules čempionātā Šveicē šovakar būtu bijis jāaizvada turnīra debijas spēle, tiekoties ar Norvēģijas izlasi. Jau pllkst. 21.00 “Hokeja diētas” tiešraidē pie Jāņa Celmiņa un Edgars Lūsiņa viesosies Latvijas izlases uzbrucējs Rihards Bukarts. Viņš piedalījies trijos pasaules čempionātos, divos no tiem spēlējot arī pret norvēģiem. Savu jautājumu Rihardam vari uzdot jau tagad!

Latvijas un Norvēģijas izlases pēdējo desmit gadu laikā kopskaitā aizvadījušas 15 spēles. Septiņās no cīņām panākumu svinējusi Latvijas izlase, bet par reizi vairāk laukumu kā uzvarētāji pametuši norvēģi. Pasaules čempionātos šajā laikā komandas kopskaitā tikušās piecas reizes un trīs reizes pārāka bijusi Latvijas izlase. Pēdējā abu komandu tikšanās reize bija pirms gada Bratislavā, kad ar rezultātu 4:1 panākumu svinēja Boba Hārtlija vadītie vīri. Toreiz pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Miks Indrašis, Jānis Jaks, Rihards Marenis un Ronalds Ķēniņš.

Šī vakara “Hokeja diētas” viesis Rihards Bukarts Bratislavā pret norvēģiem ar rezultativitātes punktiem neizcēlas, bet laukumā pavadīja nepilnas desmit minūtes.

“Hokeja diēta” šovakar norisināsies sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kontā un būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com. Tiešraides sākums plkst. 21.00. Tās laikā Rihards atcerēsies, kādas ierasti ir turnīru pirmās spēles, raksturos norvēģu stiprās un vājās vietas, kā arī atklās, ko pirms spēlēm ar Norvēģiju parasti ģērbtuvē teicis izlases treneris. Tāpat hokejists būs gatavs rubrikai “Lūša nagos”, kā arī atbildēt uz skatītāju jautājumiem. Uzdod savu jautājumu arī tu!

Abonē (SUBSCRIBE) sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālu un nenokavē: https://ej.uz/eXiSportsYouTube

”Hokeja diētu” ar Rihardu Bukartu plkst. 21:00 skaties šeit:

     [+] [-]

, 2020-05-09 14:50, pirms 4 gadiem
off topic:
šeit ir gara un interesanta intervija ar Laviņu:

https://sports.tvnet.lv/6968482/rod...