Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ogre/Miandum uzņems čempionus

Jānis Pārums

Ogre/Miandum uzņems čempionus
Foto: Ritvars Raits

Šovakar plkst. 19:00 SynotTip handbola Virslīgas vienīgajā spēlē "Ogre/Miandum" handbolisti savā laukumā uzņems Latvijas čempionus Dobeles "Tenax".

Pēdējo triju sezonu Latvijas čempioni "Tenax" arī šo sezonu iesākuši čempionu cienīgi – ar piecām uzvarām piecās spēlēs. Ar desmit punktiem dobelnieki šobrīd gan ir otrajā pozīcijā, jo par punktu vairāk izcīnījuši vicečempioni "Celtnieks", tiesa, to paveikuši septiņās spēlēs.

Ogrēnieši savukārt piecās spēlēs tikuši pie diviem panākumiem, tikpat reizes zaudējuši, kā arī reizi cīnījušies neizšķirti un ar pieciem punktiem ir piektajā pozīcijā. Tikpat punktu ir arī Vaiņodei, kam ir labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība, tiesa, savstarpējā spēlē ogrēnieši bija pārāki.

"Ogre/Miandum" un Dobeles "Tenax" pirms Latvijas čempionāta tikās jau Rīgas atklātā čempionāta spēlē, kur dobelnieki bija pārāki ar 34:29. Tiesa, toreiz "Tenax" spēlēja savā laukumā, bet šajā reizē mājinieku lomā būs Ogres komanda.

Jāatgādina, ka Ogrē dobelniekiem allaž klājies grūti – pērn abas savstarpējās spēles Ogres sporta centra zālē aizritēja sīvā cīņā, kur čempioni tikai galotnē izcīnīja uzvaras ar 24:21 un 22:21.

Šosezon ogrēniešu līderi, kā ierasts, ir Artis Laganovskis un Artis Kurmēns, kuri izcēlušies ar, attiecīgi, 34 (četrās spēlēs) un 30 vārtiem (piecās spēlēs). Savukārt dobelnieku rindās pēc divu līderu aiziešanas starpsezonā šogad līdera lomu uzņēmies Ansis Bilkštis, kurš piecās spēlēs pretinieku vārtsargu pārspējis 37 reizes.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv