Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ogre atspēlējas un nodrošina +3 pirmajā ceturtdaļfināla spēlē

Jānis Pārums

Ogre atspēlējas un nodrošina +3 pirmajā ceturtdaļfināla spēlē
"Ogre/Miandum"
Foto: Ritvars Raits

Šovakar ar "Ogre/Miandum" handbolistu uzvaru 29:26 Spuņciemā pār "Jūrmalas Sportu" sākās SynotTip handbola Virslīgas ceturtdaļfināli.

Līdz šim komandas divreiz bija tikušās SynotTip handbola Virslīgas pirmajā posmā, kur pirmajā savstarpējā spēlē cīņa noslēdzās neizšķirti (24:24), bet otrajā mačā uzvaru ar 30:23 guva ogrēnieši. Otro posmu komandas aizvadīja atšķirīgās grupās (Ogre pirmajā četriniekā, Jūrmala – otrajā) un arī rezultāti bija dažādi – "Ogre/Miandum" līderu četriniekā piedzīvoja sešus zaudējumus pēc kārtas, kamēr "Jūrmalas Sports" otrā četrinieka turnīru noslēdza ar četrām uzvarām pēc kārtas.

Šīsdienas spēlē pēc līdzīgām pirmajām minūtēm iniciatīva pakāpeniski pārgāja laukuma saimnieku pusē, kuri 11.minūtes vidū pēc Alberta Gulbja vārtiem panāca triju vārtu pārsvaru (7:4), bet vēlāk savu atrāvienu palielināja līdz +5 un ar piecu vārtu pārsvaru noslēdza arī pirmo puslaiku – 16:11.

Veiksmīgi mājinieki iesāka arī otro puslaiku, kura sākumā tika iegūts sešu vārtu pārsvars (19:13, 20:14), taču tad ogrēnieši ar kopējām pūlēm veica izrāvienu 7:1 un izlīdzināja rezultātu – 21:21 otrā puslaika vidū. Nedaudz vēlāk "Ogre/Miandum" iekrāja arī +2 (24:22), taču deviņas minūtes līdz spēles beigām diskvalifikāciju saņēma ogrēniešu rezultatīvākais spēlētājs Arvis Laganovskis (tā gan bija abpusēja diskvalifikācija – jūrmalniekiem laukumu pameta Raitis Narme). Jūrmala prata izlīdzināt rezultātu, tomēr viesu rindās bez diskvalificētā Laganovska atradās citi spēlētāji, kas atbildīgos brīžos uzņēmās iniciatīvu un bija nekļūdīgi. Lai arī ogrēniešu +3 vienubrīd sadila līdz minimumam, pēdējo 15 sekunžu laikā Andra Molotanova un Andreja Mancurova gūtie vārti tomēr nodrošināja viesiem uzvaru ar triju vārtu pārsvaru – 29:26.

Uzvarētājiem septiņus vārtus guva jau pieminētais Arvis Laganovskis, zaudētājiem 10 vārti Mareka Černousova rēķinā. Turpretī vienam no ogrēniešu līderiem spēle pagalam nevedās – no spēles realizēti tikai divi metieni no deviņiem, visā spēlē vien trīs vārti (t.sk. septiņu metru soda metieni – 2/1).

Atbildes spēlē, kas notika 1. aprīlī Ogrē, šie galotnē gūtie vārti var izrādīties ļoti vērtīgi, jo uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā. Svētdien, 26.martā, ceturtdaļfinālu ASK zālē Rīgā uzsāks ASK/LSPA un "Latgols".

SynotTip handbola Virslīga. Ceturtdaļfināls

Jūrmalas Sports – Ogre/Miandum 26:29 (16:11)
Jūrmalas Sports: Černousovs 10, Ivanovs 8/1, Gulbis 3, Lībergs 2, Narme 1, Zvejnieks 1, Popens 1.
Ogre/Miandum: Art. Laganovskis 7/3, Lepers 6, Mancurovs 5, Arv. Laganovskis 3, Kurmēns 3/1, Pozņaks 2/2, Strazdiņš 2, Molotanovs 1.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabulas
Izslēgšanas spēles
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2017-03-27 17:56, pirms 7 gadiem
Ar nepacietību gaidu atbildes spēli! Žēl, ka nerāda tiešraidi. Būs jābrauc uz Ogri!