Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Bronzas godalgas arī sieviešu konkurencē izcīna "Latgols"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bronzas godalgas arī sieviešu konkurencē izcīna "Latgols"
"Latgols" handbolistes
Foto: Laura Grišāne

Šodien tika aizvadīta arī izšķirošā spēle par Latvijas sieviešu Handbola Virslīgas bronzas godalgām, kurā Ludzas SK "Latgols" mājās ar 33:29 apspēlēja "Salaspils SS" vienību.

Pirmajā sērijas mačā Ludzā ar 32:28 negaidīti pārākas izrādījās "Salaspils SS" handbolistes, tomēr ludzānietes spēja revanšēties viesos Salaspilī - 33:31.

Šīsdienas spēli nedaudz labāk uzsāka salaspilietes, kuras ieguva divu vārtu pārsvaru (2:0, 3:1, 4:2). Tomēr turpmākajā spēles gaitā veiksmīgāk spēlēja mājinieces, 19. minūtē Žanetei Kukurānei panākot divu vārtu pārsvaru jau "Latgolam" - 10:8. Pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu ludzāniešu pārsvaru - 14:13.

Pēc pārtraukuma lielisku 4:1 izrāvienu veica "Latgols" handbolistes (Kukurānei trīs no četriem vārtiem), panākot jau 18:14. Kā izrādījās, tad šis, iespējams, bija izšķirošais pavērsiens šajā spēlē - "Salaspils SS" vairs tuvāk par trīs vārtu atstatumu nespēja pietuvoties, beigās piedzīvojot zaudējumu spēlē ar 29:33, kā arī visā sērijā ar 1-2.

Pa deviņiem vārtiem šajā spēlē guva ludzānietes Kristīne Daņiļenko un Žanete Kukurāne, kā arī salaspilietes Renāte Salmane un Dace Potapova.

SK Latgols - Salaspils SS 33:29 (14:13)
SK Latgols: Daņiļenko 9/4, Kukurāne 9, Rutkovska 8/1, Oļipova 6, Samuševa 1.
Salaspils SS: Salmane 9/3, Potapova 9/3, Borisanova 3, Agarkova 3, Umjarova 3, Kozlova 2.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv