Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Latgols" revanšējas viesos, būs izšķirošā spēle

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Latgols" revanšējas viesos, būs izšķirošā spēle
Kristīne Daņiļenko (Latgols)
Foto: Laura Grišāne

Šovakar Latvijas sieviešu Handbola virslīgas turnīra otrajā spēlē par trešo vietu Ludzas SK "Latgols" komanda viesos revanšējās "Salaspils SS" komandai par zaudejumu pirmajā spēlē - uzvara ar 33:31 un sērijā panākts 1-1.

Pirmajā spēlē Ludzā negaidītu uzvaru ar 32:28 guva "Salaspils SS" handbolistes - tas nozīmēja, ka šovakar salaspilietēm bija lieliska iespēja kārt kaklos bronzas medaļas savās mājās.

Latgalietes gan domāja savādāk - septītajā minūtē iegūts 6:2 pārsvars, kas bija labs pamats turpmākajai spēles gaitai. Desmitajā minūtē Kristīne Daņiļenko viešņām panāca 9:4, bet jau pēc pāris minūtēm "Latgolam" sešu vārtu pārsvars - 11:5. Visā pirmā puslaika gaitā "Latgols" turpināja dominēt (izņemot dažus atsevišķus intervālus) un neļāva salaspilietēm bīstami pietuvoties. Puslaika beigās ludzānietēm 6:3 izrāviens un rezultāts pēc puslaika - 20:13.

Līdz pat spēles 43. minūtei viešņas saglabāja +7 (28:21), tomēr tad salaspilietes guva piecus bezatbildes vārtus, kas mājiniecēm ļāva pietuvoties jau līdz 26:28. Tomēr tuvāk "Salaspils SS" netika un "Latgols" handbolistes svinēja uzvaru ar 33:31.

11 vārtus viešņu rindās guva Kristīne Daņiļenko, kamēr salaspiliešu rindās deviņi vārti Renātei Salmanei.

Salaspils SS - SK Latgols 31:33 (12:20)
Salaspils SS: Salmane 9, Agarkova 5, Potapova 5/1, Umjarova 4, Borisanova 4/1, Liepa 2, Sokologorska 1, Kozlova 1.
SK Latgols: Daņiļenko 11/3, Matisāne 4, Borisenko 4, Zaharāne 3, Kukurāne 3, Samuševa 3, Rutkovska 2, Sidorova 2, Dergačeva 1.

Sērijā: Salaspils SS 1 - 1 SK Latgols

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv