Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovs: Handbols sākas no aizsardzības

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Veršakovs: Handbols sākas no aizsardzības
Māris Veršakovs
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Pēc zaudējuma Luksemburgā 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlases handbolists kā galveno zaudējuma iemeslu nosauca aizsardzību, kas mačā ar luksemburdziešiem nebija augstā līmenī.

"Spēlējot Vācijā, esmu sapratis, ka handbols sākas no aizsardzības," pēc mača teica viens no rezultatīvākajiem Latvijas izlases spēlētājiem Māris Veršakovs. "Ja tās nav, tad komandai grūti gūt pārliecību pār saviem spēkiem. Ja tā ir, var aizskriet ātrajā vai pusātrajā uzbrukumā un gūt vieglos vārtus. Tas pietrūka visvairāk. Veiksme nebija mūsu sabiedrotā. Vēl ir daudzas nianses, pie kurām jāpiestrādā. Fiziski esam gatavi, taču pie psiholoģijas vēl ir daudz jāstrādā. Jāmāk sevi sagatavot spēlei..."

Neskatoties uz komandas sniegumu, Veršakovs bija daļēji apmierināts ar savu sniegumu. "Justos labāk, ja būtu iemetis pēdējo pendeli," saka 24 gadus vecais handbolists. "Uz laukuma vienmēr dodos ar augstu atbildības sajūtu un maksimāli koncentrējies."

Jau rītdien plkst. 16:30 pēc Latvijas laika mūsējie tiksies ar Portugāles handbolistiem. "Daži jau tagad ir nokāruši galvas, bet mums ir jāsaņemas un jānospēlē labi otrajā spēlē," noslēgumā teica Veršakovs.

Izmantotie resursi:
handball.lv