Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Andris Gulbis: "Esmu gandarīts"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Andris Gulbis: "Esmu gandarīts"
Andris Gulbis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas izlases galvenais treneris Andris Gulbis pēc 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles ar Portugāles handbolistiem atzina, ka mūsējie šodien demonstrēja daudz saturīgāku sniegumu.

"Man nav kauns par šīsdienas spēli," pēc līdzīgā mača ar Portugāli teica Latvijas izlases galvenais treneris Andris Gulbis. "Par vakardienas sniegumu pret Luksemburgu bija, taču par šīsdienas maču esmu gandarīts. Parādījām citu spēles saturu ar savu domu. Visi puiši savu darbu izdarīja lieliski. Viena no mūsu labākajām spēlēm. Cepuri nost!"

Daudzi bulgāru tiesnešu pāra lēmumi brīžiem likās nesaprotami gan skatītājiem, gan spēlētājiem. Tam piekrīt arī Gulbis: "Žēl, ka tādi tiesneši svilpj Eiropas čempionāta kvalifikācijā. Tas bija ārprāts, ko viņi darīja uz laukuma."

Mūsējie, protams, pieļāva arī kļūdas, tomēr mūsu sniegums bija daudz saturīgāks. "Pietrūka labo insaidu," turpina treneris. "Gūtmanim vajadzēja maiņu, un, ja Evars spēlētu, tad mūsu sniegums būtu pavisam savādāks. Aizsardzībā kustējāmies daudz vairāk. Kļūdas bija, taču mēs arī laukumā parādījām, ka esam komanda. Diemžēl šādā līmenī var spēlēt tikai seši cilvēki. No pārējiem Vadzītis var nomainīt Valkovskis, bet Kurmēns vēl ir par švaku un netiek pie metieniem. Tikko kādu nomaina, tā visa spēle pajūk."

Atgādinām, ka Latvijas izlase 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā piedzīvoja divus zaudējumus Luksemburgai un Portugālei, zaudējot cerības turpināt cīņu.

Izmantotie resursi:
handball.lv

  +7 [+] [-]

, 2010-01-16 19:32, pirms 14 gadiem
Gandarīts? Vakar zaudēja Luksemburgai, šodien Portugālei un viņš ir gandarīts. Smiekli nāk!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-16 19:41, pirms 14 gadiem
neeee

tev pilnīga taisnība, es arī diezko gandarīts nejūtos! Kāpēc komanda vakar nerādīja saturīgu sniegumu pret Luksemburgu?! un vispār šī trenera vadībā komanda labu sniegumu rāda ļoti reti

  -3 [+] [-]

, 2010-01-16 20:10, pirms 14 gadiem
neeeee rakstīja: Gandarīts? Vakar zaudēja Luksemburgai, šodien Portugālei un viņš ir gandarīts. Smiekli nāk!
kas jūs lasīt nemākat? ir gandarīts par šīsdienas sniegumu!!!

     [+] [-]

, 2010-01-17 00:04, pirms 14 gadiem
NORMALS TRENERIS,JO GANDARITS KA LATVIJA PALIEK PEDEJIE

     [+] [-]

, 2010-01-17 02:49, pirms 14 gadiem
Kur te gandarījums?! Es rēķinu visu turnīru, nevis vienu spēli, un pat šajā gadījumā, ja rēķina tikai šo spēli, nekāds gandarījums nevar būt. Tā ir atkal žēlošanās - ai, tur neiet, citur garām utt. Portugāle tomēr nav Norvēģija, Krievija vai Spānija! Vajag atcerēties, kas tika teikts pirms turnīra! Luksemburga tika nolikta kā "pārbraucamā", un kas no tā sanāca?