Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3
^ "SELECT member_id as __pk, member_id, user_name, password, email, registration_ip, last_visit, group_id, user_status, activation_key, url, show_email, registered, custom_title, has_avatar, text_about, show_smileys, show_avatars, default_group_id, default_comment_level, alternate_upload, show_news_in_forum, forum_comment_sort, receive_email, is_comment_moderator, cc_warned_until, cc_vote, show_foreign_comments, points, mobile_phone, last_punishment_reason, portal_points, portal_points_old, address, phone, name_surname, social_twitter_name, facebook_id, twitter_id, is_social_user, display_title, new_messages_count, messages_count, google_id FROM members AS members WHERE member_id IN (?)"
^ array:1 [
  0 => 14636
]
^ array:3 [
  0 => "42703"
  1 => 7
  2 => """
    ERROR:  column "google_id" does not exist\n
    LINE 1: ...isplay_title, new_messages_count, messages_count, google_id ...\n
                                                                 ^
    """
]
^ array:4 [
  0 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Models/ModelBase.php"
    "line" => 293
    "function" => "execute"
    "class" => "App\Classes\Core\Drivers\Wrapper\PDOStatement"
    "type" => "->"
  ]
  1 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 187
    "function" => "getByIds"
    "class" => "App\Models\ModelBase"
    "type" => "::"
  ]
  2 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 202
    "function" => "getWithCount"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
  3 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/site/mod_article.php"
    "line" => 44
    "function" => "get"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
]

Par godu un cieņu pret Portugāli

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Par godu un cieņu pret Portugāli
Evars Klešniks un Edgars Vadzītis
Foto: Fernand Konnen

Pēc sāpīgā zaudējuma pret Luksemburgu mūsu valstsvienība aizvadīs otro 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas maču, plkst. 16:30 pēc Latvijas laika tiekoties ar Portugāles handbolistiem.

Pēc piedzīvotā zaudējuma luksemburdziešiem ar 31:34, daži no latviešiem pa viesnīcu klīda manāmi sašļukuši, taču pēc tādām neveiksmēm jāmāk saņemties un noskaņoties nākamajam mačam. "Daži jau tagad ir nokāruši galvas, bet mums ir jāsaņemas un jānospēlē labi otrajā spēlē," pēc neveiksmes teica Veršakovs.

Lai saglabātu kaut minimālas izredzes turpināt cīņu par iekļūšanu finālturnīrā, latviešiem šodien portugāļi jāpieveic ar vismaz četru vārtu pārsvaru. Atceroties vakardienas sniegumu, tā liekas kā neiespējamā misija, tomēr portugāļi, redzot mūsu spēli, var arī nenoskaņoties mačam. No otras puses pretinieku treneris Mats Olsons to saviem spēlētājiem noteikti neļaus un mums klāsies ļoti smagi.

Pēc tāda zaudējuma un snieguma vajadzētu veikt kaut kādas sastāva izmaiņas. Vakardien vispār laukumā nedevās Uldis Lībergs un Agris Kušners, bet ļoti maz spēlēja arī Artis Kurmēns. Vai tās būs? Par to vēl treneri lems pirms mača.

Pārbaudes spēlēs portugāļi tikās ar Eiropas finālturnīra dalībniecēm Zviedriju un Islandi, trijos mačos piedzīvojot tikpat zaudējumus. Treneris pēc pēdējās pārbaudes pret islandiešiem, lai arī tika piedzīvots zaudējums ar 27:37, bija apmierināts ar komandas sniegumu. "Galvenais saglabāt tādu sniegumu līdz pat pirmajam mačam kvalifikācijā," pēc spēles sacīja Olsons. Lai spēlētāji gūt pašpārliecinātību par saviem spēkiem, ir jāizcīna uzvara, un tādas pārbaudes spēlēt mūsu pretinieki neizcīnīja.

Šīsdienas plānā paredzēta spēļu ieraksta analizēšana, taču vairāki izlases spēlētāji atzinuši, ka portugāļi savu spēles stilu no iepriekšējās sezonas nav mainījuši. Tātad gaidām maču. Spēlei teksta tiešraidē varēs sekot Latvijas Handbola federācijas mājas lapā handball.lv , savukārt video, kaut arī švakā kvalitātē, tiks translēts mūsu LiveStream kanālā.

Citiem jaunumiem sekojiet līdzi mūsu twitter kontā - twitter.lv

Izmantotie resursi:
handball.lv

Vai mūsējie uzvarēs Portugāli?

  • 21

  • 41

  • 1


  +3 [+] [-]

, 2010-01-16 11:16, pirms 14 gadiem
Pieļauju , ka Anatolijs Kreipāns ir šokā ... Pēc viņa jūsmīgajiem stāstiem ( publikācijām ) 'man jau sāka šķist ,ka esam rokasbumbas lielvalsts !

     [+] [-]

, 2010-01-16 13:32, pirms 14 gadiem
davaj, veči uzvariet, un tam lecīgajam Olsonam muti aitaisiet, šim laikam galvā dikti sakapis!

     [+] [-]

, 2010-01-16 15:56, pirms 14 gadiem
Bet tomer jacinas

     [+] [-]

, 2010-01-16 16:05, pirms 14 gadiem

     [+] [-]

, 2010-01-16 16:59, pirms 14 gadiem
Pagaidām cīnās!!!! Man patīk!!! Pavlovics arii pamodies!!!