Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Līderu cīņā "REIR Dobele" uzņems Stopiņu NHK

Jānis Pārums

Līderu cīņā "REIR Dobele" uzņems Stopiņu NHK
Foto: Jānis Līgats

Šajā nedēļas nogalē Latvijas sieviešu handbola čempionātā tiks aizvadītas divas spēles – sestdien pērnās sezonas trešā spēcīgākā komanda "REIR Dobele" uzņems čempiones Stopiņu NHK, bet svētdien "Latgols" spēkosies ar LSPA.

Sezonas ievadā "REIR Dobele" un Stopiņu NHK izcīnījušas pa divām uzvarām divās spēlēs un šobrīd ir starp tām trim komandām (vēl viena ir "Latgols" ar bilanci 1-0), kas cīnās bez zaudējumiem. Tādējādi Dobelē laukumā dosies pašreizējās Latvijas čempionāta līderes.

Stopiņu handbolistes sezonas pirmajās divās spēlēs pārspēja, attiecīgi, LSPA (33:14) un Jēkabpils sporta skolu (33:27), kamēr dobelnieces tika galā ar Jēkabpili (29:27) un Salaspils sporta skolu (47:30). Nedaudz labākas vārtu attiecības dēļ līderu godā šobrīd ir stopiņietes, taču skaidrs, ka Dobelē viņas viegla cīņa negaida.

Jāatgādina, ka pirms sezonas Ārona kausā savstarpējā cīņā uzvarēja Stopiņu NHK ar 14:12 (10:6), taču visā turnīrā tomēr uzvaru guva Dobeles komanda, bet vēl senāk, jūlijā, Latvijas Olimpiādē Dobele pārspēja Stopiņus ar 21:10 (10:9). Abos minētajos turnīros gan bija saīsināts izspēles laiks.

Svētdien Ludzā jau pieminētais "Latgols" uzņems LSPA komandu, kas sezonu, neskatoties uz pirmssezonas cerībām, iesākusi neveiksmīgi – ar diviem pārliecinošiem zaudējumiem, attiecīgi, pret Stopiņu NHK un Jēkabpils sporta skolu (21:27, taču spēles gaitā bija arī -10).

Kalendārs
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv