Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ogre/Miandum un MSĢ/LAT-98 mēģinās uzlabot pozīcijas turnīra tabulā

Jānis Pārums

Ogre/Miandum un MSĢ/LAT-98 mēģinās uzlabot pozīcijas turnīra tabulā
Foto: Ritvars Raits

Šovakar plkst. 19:00 Ogrē SynotTip handbola Virslīgas spēlē "Ogre/Miandum" handbolisti savā laukumā uzņems MSĢ/LAT-98 komandu.

Sezonas sākums abām komandām nav bijis pārāk veiksmīgs – MSĢ/LAT-98 ar vienu uzvaru piecās spēlēs ieņem septīto pozīciju, bet ogrēnieši ar vienu uzvaru trijās spēlēs ir sestie. Šobrīd abām komandām ir nelielas zaudējumu sērijas – abas piedzīvojušas pa diviem zaudējumiem pēc kārtas.

SynotTip handbola Virslīgā šosezon komandas vēl nav tikušās, taču septembrī sacentās Rīgas atklātā čempionāta spēlē par trešo vietu, kur nedaudz pārāki izrādījās "Ogre/Miandum" handbolisti. Ogrēnieši pavadīja vadībā praktiski visu spēli, taču murjāņieši intrigu saglabāja līdz pat mača galotnei.

Savā pēdējā spēlē MSĢ/LAT-98 viesojās Vaiņodē, kur sacentās pret vietējo komandu. Lai arī pēc puslaika Murjāņi bija vadībā ar 13:11 un vēlāk panāca arī +3, iekrāto pārsvaru neizdevās noturēt un nācās piedzīvot zaudējumu ar 24:27. Ne tā veiksmīgākā spēlē MSĢ līderiem – Raivis Gorbunovs realizēja tikai piecus no 13 metieniem, Emīls Kurzemnieks trīs no astoņiem.

Arī ogrēnieši savā pēdējā spēlē aizvadīja labu pirmo puslaiku mačā pret "Celtnieks Rīga", noslēdzot pirmās 30 minūtes ar 16:13, otrā puslaika devītajā minūtē ieguva +4, taču turpinājumā nospēlēja neveiksmīgi, iniciatīvu un vadību atdodot mājiniekiem, un tādējādi piedzīvojot arī zaudējumu ar 25:30.

Uzvarot šīs dienas spēlē kāda no komandām pakāptos uz piekto pozīciju, kurā šobrīd ar trim punktiem atrodas "Jūrmalas Sports". Ogrēnieši turklāt aizvadījuši par vienu vai pat divām spēlēm mazāk nekā citas komandas.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv