Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2455, Did:0, useCase: 3

BJC “Laimīte” Jēkabpilī centīsies aizstāvēt titulu

BJC “Laimīte” Jēkabpilī centīsies aizstāvēt titulu
BJC Laimīte - 2016. gada Pasaules klubu čempioni galda hokejā
No labās: Atis Sīlis, Sandis Kristaps Lagzdiņš, Edgars Caics, Jānis Galuzo un Eduards Blūmentāls

Šīs nedēļas nogalē - 3. un 4. martā - Jēkabpils 3. vidusskolā norisināsies Pasaules Galda hokeja tūres SUPER Sērijas turnīrs Latvia Open 2018, kā arī Pasaules Klubu čempionāts.

Jēkabpils galda hokeja klubs (Jēkabpils GHK) sevi jau iepriekš ir pierādījis sevi kā labus turnīra organizatorus, tāpēc kluba pārstāvji šogad ir nolēmuši sevi izaicināt un rīkot ne tikai ikgadējo Pasaules galda hokeja tūres SUPER Sērijas turnīru Latvia Open 2018, bet arī organizēt vienu no svarīgākajiem gada turnīriem Pasaules Klubu čempionātu.

Pasaules Klubu čempionāta norisināšanās Latvijā būs kas īpašs visiem Latvijas galda hokejistiem, jo šogad šajā turnīrā piedalīsies ne tikai BJC “Laimīte”, bet arī citu pilsētu klubu pārstāvji. Pēdējos trīs Pasaules čempionātos BJC “Laimīte” ir izcīnījusi čempiona kausu, tāpēc visi līdzjutēji cer, ka šogad klubam palīdzēs ne tikai pieredze un galda hokeja māka, bet arī atrašanās savā mājas sienās.

Sakarā ar Pasaules Klubu čempionāta norisināšanos Jēkabpilī gaidāms liels dalībnieku skaits arī turnīrā Latvia Open 2018 iepriekšējā dienā, kas var likt Latvijas vadošajam spēlētājam Edgaram Caicam saberzēt rokas un pacīnīties par sava titula noturēšanu. Pēdējos četrus gadus tieši Caics ir bijis šī turnīra kausa ieguvējs.

Skatītājos būt un atbalstīt Latvijas galda hokejistus ir aicināts ikviens interesents.

Pasaules klubu čempioni

GadsKlubsValsts
2016BJC LaimīteLatvija
2014BJC LaimīteLatvija
2012BJC LaimīteLatvija
2010RTHF UTKrievija
2007Enkopings HSCZviedrija
1996Ottawat SenaattoritSomija

Latvia OPEN čempioni

GadsKlubsValsts
2016Edgars CaicsLatvija
2015Edgars CaicsLatvija
2014Edgars CaicsLatvija
2013Edgars CaicsLatvija
2012Atis SīlisLatvija

Sīkāka informācija par turnīriem Latvijā un pasaulē - www.galdahokejs.lv

Informāciju sagatavoja:
Elēna Rācenāja (Latvijas Galda hokeja federācija)

     [+] [-]

, 2018-03-01 12:12, pirms 6 gadiem
Lai Laimītei laimīte!!