Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2455, Did:0, useCase: 3

Sezona galda hokejā sāksies ar Pasaules tūres posmu Jēkabpilī

Sezona galda hokejā sāksies ar Pasaules tūres posmu Jēkabpilī
Latvia Open 2015
Logo

Nākamās nedēļas nogalē, 12. septembrī tiks dots starts galda hokeja sezonai Latvijā, jo Jēkabpilī tiks aizvadīts Pasaules tūres posms Latvia Open 2015. Jēkabpilī šāda līmeņa turnīrs norisināsies pirmo reizi.

Kā tas pēdējos gados ierasts, sezona Latvijā tiek iesākta ar Pasaules tūres posmu. Iepriekš šādas tiesības bija ieguvusi Ventspils (2012. gadā) un divreiz Inčukalns (2013. un 2014. gadā). Šoreiz gods ir ticis Jēkabpils galda hokeja klubs. Pēdējos desmit gados Jēkabpilī ik gadu notika Latvijas kausa posmi, pierādot, ka ir stabila sacensību norises vieta Latvijas galda hokeja kartē. Pasaules tūres posma norise būs jauns izaicinājums turnīra organizatoriem.

Latvia Open 2015 norisināsies ceturto reizi. Visās iepriekšējās reizēs turnīra galvenā balva allaž tika atstāta Latvijā - pirmajā gadā titulu ieguva Atis Sīlis (2012.gadā), bet divreiz par uzvarētāju kļuva Edgars Caics (2013. un 2014.), kurš ir arī pašreizējais titula glabātājs. Abi divi piedalīsies arī šogad.

Pašlaik ir pieteikušies dalībnieki no 4 valstīm - Latvijas, Igaunijas, Krievijas un Ukrainas, tomēr reģistrācija ir atvērta līdz 9. septembra 23:59 un ikviens interesents var pieteikties Latvia Open 2015 mājaslapā. Sacensību organizatori piedāvā iespēju pieteikties arī vietai speciālajā autobusā līdz sacensību vietai. Arī to var izdarīt šajā mājaslapā.

Sacensības Latvia Open 2015 norisināsies Jēkabpils Sporta namā (Brīvības iela 2, Jēkabpils). Sākums 10:00.

Pasākumu atbalsta: Jēkabpils pašvaldība, Jēkabpils sporta centrs, "Torley", Radio 1, laikraksts "Brīvā Daugava", laikraksts "Jaunais Vēstnesis", žurnāls un reklāmas studija "Vērtīgs" un "Tallink", kas uzvarētājam dāvina jūras ceļojumu 4 personām maršrutā Rīga-Stokholma-Rīga. Tāpat pirmo četru vietu ieguveji sadalīs balvu fondu 500€ apmērā, kā arī pirmais sešpadsmitnieks tiks pie piemiņas balvām.

Uz tikšanos Jēkabpilī, 12. septembrī!

  -3 [+] [-]

, 2015-09-04 09:23, pirms 9 gadiem
riktīgs sports !!! gaidām posmus arī riču-račā