Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Andreasens no "Fulham" uz "Hannover"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Andreasens no "Fulham" uz "Hannover"
Leons Andreasens
Foto: Professional Sport

Dānijas izlases un līdzšinējais Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Fulham" futbolists Leons Andreasens karjeru turpinās Vācijas Bundeslīgā. Viņš pievienojies "Hannover 96" klubam, taču rītdien vēl nedebitēs.

Epopeja par un ap "Fulham" futbolista Leona Andreasena atgriešanos Vācijas Bundeslīgā (karjeras laikā viņš spēlējis Brēmenes "Werder" un "Mainz" rindās) beidzot ir beigusies - dāņu aizsargs, kurš var spēlēt arī pussarga pozīcijā, oficiāli pievienojies "Hannover 96" klubam. Hanoverieši par Andreasenu "Fulham" samaksājuši pusmiljonu eiro, vasarā tiks pārskaitīti atlikušie 2,5 miljoni eiro, bet... ja "Hannover 96" izkritīs no Bundeslīgas, dānis atgriezīsies "Fulham" rindās.

"Sākumā domāju, ka mana pāreja nenotiks. Tagad beidzot varu būt atvieglots un priecīgs par notikušo. Sestdienas mačā pret "Schalke 04" sēdēšu tribīnēs un turēšu īkšķus," šodien vāciešu laikrakstam "Bild" izteicies pats futbolists. Šovakar viņš atlidojis uz Vāciju, rīt paredzētas medicīniskās pārbaudes. Pēc tām viņš tiksies ar "Hannover" bosu Martinu Kindu.

"Liels respekts Leona priekšā. Viņš pavisam noteikti vēlējās pie mums, par to cīnījās un pārliecināja atbildīgās amatpersonas, ka viņš drīkst mainīt klubu," šodien izteicies Kinds.

Andreasens "Fulham" rindās šosezon nospēlēja 18 spēles, vārtus negūdams. "Hannover" ar 17 vārtiem tikpat mačos Vācijas Bundeslīgas turnīra tabulā ieņem 13. vietu.

Izmantotie resursi:
bild.de

  +1 [+] [-]

, 2009-01-31 07:56, pirms 15 gadiem
Apsveicu "Hannover" ar jaunieguvumu. Vispār jau sastāvs tagad Hannoverei labu labais. Jāsāk tikai krāt punkti tabulā. Gūto vārtu skaits tāds pabāls, lai gan ar uzbrucējiem viss ir OK. Leonam Andreasenam Bundeslīga der labāk par EPL. To parāda viņa gūto vārtu skaits EPL!