Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Werder" pastiprinās ar Ozilu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Werder" pastiprinās ar Ozilu
Mesuts Ozils "Schalke" sastāvā
Foot: AP

Īsi pirms transfēru loga aizvēršanās Vācijas Bundeslīgas futbola klubs pastiprinājis sastāvu ar 19 gadus veco vācu talantu Mesutu Ozilu, kurš līdz šim spēlēja "Schalke" komandā.

Vācijas jauniešu izlašu futbolists Mesuts Ozils šodien noslēdzis līgumu ar Brēmenes "Werder" līdz 2011. gada 30. jūnijam, pārnākot no konkurentu "Schalke" nometnes. 19 gadus vecais uzbrūkošais pussargs Ozils jau izgājis medicīnisko pārbaudi Brēmenē.

"Darījums par 19 gadus vecā Vācijas U-21 izlases spēlētāja Ozila iegādi ir ārkārtīgi izdevīgs. Viņa spēcīgais tehniskais arsenāls un ātrums piešķir futbolistam lielu potenciālu nākotnē," par darījumu sacīja "Werder" direktors Klauss Allofs. Priecīgs par jaunā futbolista iegādi ir arī Tomass Šāfs, "Werder" galvenais treneris: "Priecājos par gaidāmo kopdarbu. Līdz ar Ozila pievienošanos varēsim pastiprināt vidējo līniju un variēt ar spēlētāju izvietojumu tajā."

Ozils, kurš "Werder" sastāvā spēlēs ar 11. numuru, par notikošo darījumu ir iepriecināts: "Mums bija ļoti laba saruna ar treneri Šāfu un direktoru Allofu. "Werder" ir viens no Vācijas labākajiem klubiem, daudzi spēlētāji, kas uz šejieni pārcēlušies, ir ļoti progresējuši. Brēmenē saredzu lieliskas iespējas izkopt savu talantu tālāk. Ļoti priecājos par jauno izaicinājumu."

Neskatoties uz vecumu, Ozils jau paspējis aizvadīt 30 spēļu Bundeslīgā "Schalke" sastāvā un četrus mačus Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
www.werder.de

     [+] [-]

, 2008-01-31 21:00, pirms 16 gadiem
njāā... Ozils spēlēs ar Klozes veco numuru... Baigi patika šis spēlētājs jauniešu čempī... Tikai nepareizajos klubos spēlē... 2 stulbākajos Vācu klubos- Scheisse, Wer*er.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-31 21:57, pirms 16 gadiem
puisis ar potenciālu. ļoti jausn un viņam viss priekšā.

  -2 [+] [-]

, 2008-02-01 00:14, pirms 16 gadiem
a tautiiba vinjam kaada?

     [+] [-]

, 2008-02-01 00:28, pirms 16 gadiem
Hamleta tēva rēgs---> Vācietis... Bija viens no līderiem jauniešu PČ...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-01 21:44, pirms 16 gadiem
Vinjam vajaga buut milziigam talantam, cereesim, ka vinja attieksme buus gana profesionaala un ka vinsh ar savu trauslo miesas buuvi neiedziivosies traumaas, tad zilie driiz vien vareetu saakt ruugti nozheelot, ka shitaa iznaaca (Schlakes vadiiba nonaaca dziljaa konfliktaa ar Ozila padomniekiem un tie vinju sakuudiija saraut visas attieciibas ar Schlaki. Cerams, ka tas neatkaartosies )

Bet numuru gan vinsh izveeleejies pagalam neveiksmiigu.

Ozilam laikam gan ir divas pilsoniibas - Vaacijas un Turcijas, bet vinsh izshkjiiraas par labu Vaacijas futbola izlasei.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-01 21:53, pirms 16 gadiem
Ozils: "Es veelos visu savu pagaatni atstaat aiz muguras un atstaat pavisam citu iespaidu [image] kaa Gelzenkirhenee. Tas nav viegli, jo Gelzenkirhenee es esmu dzimis un audzis un tur man ir daudz draugu un arii gjimene, bet sheit, Breemenee, mani uznjeema ljoti labi. Es zinu, ka Breemenee ir izaugushi daudzi izcili futbolisti un veeleetos arii kljuut viens no vinjiem. Schlakee es daudz runaaju ar Fabianu Ernstu, un vinsh par Werder staastiija visu to labaako.

Djeego ir perfekts futbolists, taapat kaa Fringss. No vinjiem es varu ljoti daudz ko maaciities. Bet es zinu, ko es jau tagad maaku un labpraat to raadiitu uz laukuma. Mans meerkjis ir iekljuut Werder pamatsastaavaa. Varu speeleet gan pa labi, gan pa kreisi un arii viduu.

Pirmais treninsh bija ljoti labs, es sheit juutos ljoti labi."