Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Millers: ''Mums vienkārši jādod bumba Levandovskim, viņš ir neticamā formā''

Krišs Upenieks

Millers: ''Mums vienkārši jādod bumba Levandovskim, viņš ir neticamā formā''
Tomass Millers
Foto: SIPA/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes ''Bayern'' un Vācijas izlases uzbrucējs Tomass Millers komentējis sava komandas biedra Roberta Levandosvka paveikto spēlēs pret ''Wolfsburg'' un ''Mainz'', atzīmējot, ka Roberts pašlaik esot neticami labā formā.

27 gadus vecais Polijas izlases uzbrucējs Roberts Levandovskis 22. septembra vakarā spēja piesaistīt ne tikai futbola cienītāju uzmanību - par Levandovska pieciem vārtiem deviņām minūtēs pret ''Wolfsburg'' (5:1) runāja praktiski visur. Pēc četrām dienām Roberta rezultativitāte turpinājās, un uzbrucējs ar diviem vārtiem sekmēja ''Bayern'' uzvaru (3:0) pret ''Mainz''.

Ar desmit vārtiem septiņās spēlēs Levandovskis ir rezultatīvākais spēlētājs Bundeslīgā. Viņa komandas biedrs Tomass Millers, kurš atrodas trešajā vietā ar sešiem precīziem sitieniem, komentējis Roberta sniegumu pēdējā laikā: ''Izskatās, ka Levandovskis ir pārspējis manu formu. Ja viņš šādā veidā turpinās, tas būs milzīgs ieguvums komandai,'' izteicties Millers.

''Mums tikai ir jābūt drošiem, ka mēs turpinām sagatavot bīstamus momentus un nogādājam viņam bumbu. Tajā pašā laikā jāturpina spēlēt kā komandai un jābūt vienotiem, bet ir skaidrs, ka Roberts ir neticamā formā,'' turpināja Tomass. ''Bayern'' futbolisti piedalījušies arī tradicionālajos ''Oktoberfest'' svētkos, bet uzbrucējs atzīmē, ka viss noritējis mierīgi: ''Mēs noteikti nepiedzersimies. Nekad to neesam darījuši, tomēr izbaudīsim vakaru ar vienu vai diviem aliem.''

4. oktobrī Vācijas Bundeslīgas ietvaros Minhenes ''Bayern'' spēkosies ar Levandovska kādreizējo komandu Dortmundes ''Borrusia''.

Izmantotie resursi:
Thomas Muller: Robert Lewandowski is...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-30 20:59, pirms 9 gadiem
Bildē izskatās ka Millers ir paņēmis vairāk nekā vienu, divus aliņus

  +2 [+] [-]

, 2015-09-30 21:04, pirms 9 gadiem
Taa tas ir, bet neticu, ka vinsh spees taa novilkt visu sezonu, kaur ar, zinot Levandowski, nebuutu briinums...

  +1 [+] [-]

, 2015-09-30 23:16, pirms 9 gadiem
Yakuza rakstīja: Bildē izskatās ka Millers ir paņēmis vairāk nekā vienu, divus aliņus
par tadu tilpumu(1 litrs) jau ar iet runa,jo Oktoberfest tas ir ein Mass-mazaki nav....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-01 11:57, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: cerams, ka nē! pietiek Bayernus auklēt!
Lai izdzēsties cik var mērkaķoties ?