Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Mertezakers pagarina līgumu, "Werder" lūko pēc nākamajiem

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mertezakers pagarina līgumu, "Werder" lūko pēc nākamajiem
Pērs Mertezakers
Foto: AFP

Vācijas izlases un Brēmenes "Werder" centra aizsargs Pērs Mertezakers nolēmis priekšlaicīgi pagarināt līgumu ar brēmeniešu futbola klubu līdz 2012. gada vidum.

Iepriekšējais kontrakts bija spēkā līdz 2010. gadam, taču "Werder" vadītājs Klauss Allofs pavēstījis, ka klubs ar 23 gadus veco Vācijas izlases aizsargu pagarinājis līgumu līdz 2012. gada 30. jūnijam. "Ar priekšlaicīgo līguma pagarināšanu Pērs ir devis svarīgu signālu - tas, ka viņš jau tagad izšķīries par ilglaicīgu kopdarbu, parāda, cik abas puses viena otrai ir svarīga," par panākto vienošanos staroja Allofs. "Mums tas ir vēl viens solis, lai arī nākotnē komanda varētu iegūt starptautisko pieredzi un Eiropā nostabilizēties augstākajā līmenī."

Pašam Mertezakeram, kurš ar Allofu pēdējoreiz par līgumu runāja pēc ceturtdaļfināla mača "Euro 2008" pret Portugāli (3:2), turpmākais kopdarbs ir sirdslieta: "Par jaunu līgumu runājām jau kopš sezonas noslēguma, bet sportiski aizraujošā situācija mums neatstāja daudz laika, lai norunātu visus sīkumus. Toties tagad viss ir vēl skaistāk. Panākumi Eiropas čempionātā un sajūta, ka "Werder" paliks ar mani, ir lieliska!"

Pēram Mertezakeram pagājusī sezona bija otrā ar "Werder" - no 2003. - 2006. gadam Vācijas izlases aizsargs, kuram patlaban ir tikai 23 gadi, spēlēja savas dzimtās pilsētas Hanoveres klubā "Hannover 96". Mertezakers ir priekšpēdējais no futbolistu rindas, ar kuriem "Werder" vēlējās un ir izdevies pagarināt līgumu - to jau izdarījuši Torstens Fringss, Naldo un Djego.

Patlaban "Werder" kluba vadība nodarbojas ar vēl viena Vācijas izlases spēlētāja - Klemensa Frica - līguma pagarināšanu. 2006. gadā no Leverkūzenes "Bayer 04" uz Brēmeni pārnākušam aizsargam, kurš var darboties arī pussarga pozīcijā, līgums spēkā ir vēl līdz 2009. gadam, taču brēmenieši vēlas sadarbību turpināt un nodrošināt uz vēl ilgāku laiku. "Es runāju ar Klemensa aģentu un esmu drošs, ka Frics paliks ar mums." Arī Frica aģents ir pārliecināts, ka viņa futbolists paliks Brēmenē. Sarunu turpinājums gan notiks pēc Eiropas čempionāta, kad jūlijā "Werder" dosies uz treniņnometni Austrijā.

Brēmenes kluba vadība gan turpina aktīvi darboties transfēru tirgū - pavisam nesen komandu pameta aizsargs Patriks Ovomojela, kurš pārcēlies uz Dortmundes "Borussia", pirms tam arī Pjērs Vomē ("Koln"), savukārt vietējais talants Kevins Šindlers izīrēts Rostokas "Hansa". Pēc horvātu uzbrucēja Ivana Klasniča paziņojuma, ka viņš Brēmenē nepaliks, klubs meklē jaunu uzbrucēju - kā reāls kandidāts patlaban tiek minēts Lionas "Olympique" priekšējās līnijas pārstāvis - brazīlietis Freds.

Sākot ar nākamo sezonu, Brēmenē spēlēs Austrijas izlases aizsargs Sebastiāns Prēdls, kamēr serbs Duško Tošičs paziņojis, ka nevēlas sēdēt uz soliņa. Visi šie notikumi Vācijas vicečempionu komandā sola interesantu starpsezonu.

Izmantotie resursi:
werder.de
kicker.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-06-24 14:44, pirms 16 gadiem
Djego gan varēja atrast labāku klubu.

     [+] [-]

, 2008-06-24 15:48, pirms 16 gadiem
Nu bet vismaz werder tagad bus labaks klubs , nejau klubs ir labs bet speletaji kas tajaa spele nosaka to labumu !

     [+] [-]

, 2008-06-24 16:29, pirms 16 gadiem
izskataas ka werder ir nopietni plaani naakamajai sezonai

  -2 [+] [-]

, 2008-06-24 16:39, pirms 16 gadiem
Ai domaaju ka Mertezakeram buutu labs klubs kkur Anglijas premjerliigaa... tur baigi aizsargi ar galvu bombij iekshaa... vinjsh kaa nekaa 2m

     [+] [-]

, 2008-06-24 18:09, pirms 16 gadiem
blukis999 rakstīja: Ai domaaju ka Mertezakeram buutu labs klubs kkur Anglijas premjerliigaa... tur baigi aizsargi ar galvu bombij iekshaa... vinjsh kaa nekaa 2m

piekritu tev!!!

     [+] [-]

, 2008-06-24 18:51, pirms 16 gadiem
Mertesakeram Breemenee iet labi; paraksts buutiibaa ir ljoti skaljsh atteikums Bayern virzienaa, jo minhenieshi jau vismaz gadu kaa snaikstaas peec Peera. Malacis Merte!

Werder ir ljoti speeciigs klubs, piemeeram, Fringss to sauc par savu sapnju superklubu, kaapeec gan lai Djeego vai kaads cits gribeetu aiziet projaam? Abi veel jauni, un var kaadus 5 gadinjus speeleet sirdij un dveeselei, pirms draazties peec pikja pie angljiem vai spaanjiem. Peera gada alga buushot tuva 3 miljoniem EUR, tiesa gan, uz papiira, nevis uz rokas.