Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Savainotais Anglijas izlases kapteinis Keins atgriežas Minhenes "Bayern" rīcībā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Savainotais Anglijas izlases kapteinis Keins atgriežas Minhenes "Bayern" rīcībā
Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Anglijas izlases kapteinis Harijs Keins sestdien nepiedalījās pārbaudes spēlē pret Brazīliju un otrdien nedosies laukumā pret beļģiem. 30 gadus vecais uzbrucējs atgriezies Vācijas Bundeslīgas vicelīderes Minhenes "Bayern" rīcībā.

Sestdienas vakarā Anglijas izlase Vemblija stadionā ar 0:1 piekāpās Brazīlijas priekšā. Mājinieku galvenais treneris Garets Sautgeits pēc neveiksmes atklāja, ka Harijs Keins nepagūst atveseļoties līdz otrdienai, tādēļ viņš devies atpakaļ uz Minheni.

Anglijas kapteinim un visu laiku labākajam vārtu guvējam konstatēta potītes trauma.

Lai gan "Bayern" Bundeslīgas kopvērtējumā par desmit punktiem atpaliek no Leverkūzenes "Bayer", tieši pirmo sezonu Vācijā aizvadošais Keins ir pārliecinoši labākais vārtu guvējs – viņš izcēlies ar 31 rezultatīvu sitienu, tuvākajam sekotājam Serū Girasī no Štutgartes ir 22 vārti.

Pārbaudes spēli pret Brazīliju nepabeidza labās malas aizsargs Kails Vokers, kurš tika nomainīts jau pirmajā puslaikā. Sautgeits atzina, ka pagaidām nav drošs par savainojuma nopietnību un ka precīzāku informāciju varēs sniegt 24 līdz 36 stundas pēc spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-03-24 17:58, pirms mēneša
Anglija vakar zaudēja Brazīlijai 0-1. Spēle Wemblijā, Lielbritānijā. Keins nespēlēja.