Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Oličam mačs pret "Bayern" ies secen

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Oličam mačs pret "Bayern" ies secen
Ivica Oličs
Foto: AFP

Vācijas bundeslīgas kluba "Hamburger SV" horvātu uzbrucējs Ivica Oličs, kurš vasarā pārcelsies uz Minhenes "Bayern", būs spiests izlaist abu klubu savstarpējo spēli 30. janvārī, jo par kautiņu pārbaudes mačā pret "Hoffenheim" ir diskvalificēts uz nākamajām divām bundeslīgas spēlēm.

Neskatoties uz to, ka tā bija tikai pārbaudes spēle starpsezonas posmā, "Hamburger SV" horvātu uzbrucējs Ivica Oličs (29) un "Hoffenheim" futbolists Karloss Eduardo par savstarpējo kautiņu diskvalificēti uz nākamajām divām spēlēm bundeslīgā un trim pārbaudes spēlēm. Līdz ar to kļuvis skaidrs, ka otrā apļa pirmais mačs starp "HSV" un "Bayern", kas Oličam būtu pēdējais pret nākamo klubu, viņam ies secen, lai arī horvāts tik ļoti gaidīja 30. janvāra spēli.

Abu komandu vadības jau akceptējušas savu spēlētāju soda apmērus un apelāciju neiesniegs. Oličs, kurš šobrīd atrodas lieliskā sportiskajā formā (pēdējās pārbaudes spēlē pret "Hansa" divi vārtu guvumi komandas uzvarā ar 3:0), jau paspējis salīgt mieru ar Eduardo, taču Vācijas Futbola savienība palikusi nelokāma - jau agrāk spēlētāji par nesportisku rīcību arī ārpus bundeslīgas mačiem tikuši sodīti.

Starp citu, sodu par nesportisku rīcību pārbaudes spēlē saņēmis arī Brēmenes "Werder" pussargs Torstens Fringss. Par sarkano kartīti par tiesneša apsaukāšanu pārbaudes spēlē pret "Galatasaray" Vācijas izlases futbolists saņēmis diskvalifikāciju uz trim pārbaudes spēlēm.

Gan "Hoffenheim", gan "Hamburger SV" patlaban nodarbojas ar citām problēmām. Hofenhaimieši pēc sava lieliskā bosniešu uzbrucēja Vedada Ibiseviča krustenisko saišu plīsuma (sezona viņam beigusies; Ibisevičs savainojumu guva tieši minētajā mačā pret "HSV") meklē jaunu uzbrucēju, taču pagaidām saņems vienīgi atteikums no Šveices izlases priekšējās līnijas spēlētāja Erena Derdijoka. Savukārt "Hamburger SV" pēc Naidžela de Jonga pārdošanas uz "Manchester City" un 18 miljonu eiro saņemšanas līdz janvāra beigām par šo naudu plāno iegādāties jaunu zvaigzni.

Naudas "Hamburger SV" pietiek - sporta direktors Dītmārs Baijersdorfers pēdējo divarpus gadu laikā lieliski ticis galā ar pienākumiem, par četru futbolistu pārdošanu klubam nopelnīdams 41,2 miljonus eiro. Halids Bulahruzs 2006. gadā tika pārdots "Chelsea" par 11 miljoniem (holandiešu aizsargu savulaik "HSV" iegādājās par 1,5 miljoniem eiro), Daniēls van Bujtens (nopirkts par 3,8 miljoniem) devās uz "Bayern" par 10 miljoniem, Rafaēls van der Vārts (5 miljoni) Madrides "Real" tika pārdots par 14 miljoniem, tagad arī de Jongs (1,5 miljoni) pārdots ļoti izdevīgi - par 18 miljoniem eiro. Jautājums - ko tagad pirks hamburgieši?

Izmantotie resursi:
bild.de

  +2 [+] [-]

, 2009-01-23 21:42, pirms 15 gadiem
Ai žēl, bet spēli noteikti skatīšos.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-24 00:36, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Ai žēl, bet spēli noteikti skatīšos.
Ko tādu nevar laist garām! Miķel, a kādas ir iespējas, ka Bayern-HSV kapās kausā? Jau šas atsāksies sezona Otrdien kausa mači Man jau poh, Bayern var arī krist ārā, īpaši nebēdāšos, bet nu kā ir? HSV vēl tur ir?

  +1 [+] [-]

, 2009-01-24 10:04, pirms 15 gadiem
ir, ir. HSV spēlēs pret 1860 Munich. iespēja jau pastāv, bet abu klubu savstarpējā spēle nav baigi ticama. protams, var jau izlozē sakrist...

  +3 [+] [-]

, 2009-01-24 12:59, pirms 15 gadiem
HSV obligāti jāpastiprinās ar kko, jo De Jongs bija svarīgs spēlētājs

  +2 [+] [-]

, 2009-01-24 13:56, pirms 15 gadiem
HSV tā pat nav izredžu. Nav ko pārdot vadošos spēlētājus.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-24 15:15, pirms 15 gadiem
LG97187 rakstīja: HSV obligāti jāpastiprinās ar kko, jo De Jongs bija svarīgs spēlētājs
HSV jau visus labākos izpārdod.

     [+] [-]

, 2009-01-24 17:26, pirms 15 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: ir, ir. HSV spēlēs pret 1860 Munich. iespēja jau pastāv, bet abu klubu savstarpējā spēle nav baigi ticama. protams, var jau izlozē sakrist...
Tad jau nekas vēl nav teikts Es gribētu finālā, ja ir iespējams!

     [+] [-]

, 2009-01-24 17:27, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: HSV jau visus labākos izpārdod.
Heh un vēl lielāks prieks ir par to, ka Bayern Oliču pa brīvu dabūja