Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Lēvs vēlas runāt ar Ballaku

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lēvs vēlas runāt ar Ballaku
Mihaels Ballaks
Foto: AFP

Nesaskaņas Vācijas futbola izlasē turpinās. Pirms pāris nedēļām no izlases tika atskaitīts uzbrucējs Kevins Kuranji. Tagad komandas kapteinis Mihaels Ballaks intervijā vācu laikrakstam nesaudzīgi izteicies par izlases trenera Joahima Lēva darba metodēm.

Vācijas izlases treneris Joahims Lēvs vēlas runāt ar izlases kapteini Mihaelu Ballaku pēc tam, kad ''Chelsea'' pussargs intervijā laikrakstam ''Frankfurter Allgemeine'' izteicies, ka Lēvs izrādot par maz cieņas attiecībā pret komandas pieredzējušiem spēlētājiem, piemēram, Torstenu Fringsu. Ballakam neesot pa prātam tas kā izturoties pret Fringsu un Kevinu Kuranji: ''Kas būs tālāk? Ja jūs kādu vairs nevēlaties redzēt izlasē, jums tas ir atklāti jāpasaka.''

Šādi Ballaka izteikumi sadusmojuši izlases treneri Joahimu Lēvu, kurš vēlas runāt ar komandas kapteini: ''Es esmu ļoti vīlies par to, kādā veidā Ballaks izvēlējies paust savu viedokli. Es viņam piezvanīšu un norunāšu tikšanos Vācijā.

Izrādās, ka nu pat Ballaks vairs nevar būt drošs par savu nākotni Vācijas izlasē, to atzīst arī Lēvs: ''Viss būs atkarīgs no mūsu sarunas. Mēs bieži iedrošinām Ballaku kā kapteini izteikt savu viedokli, bet kritizēt komandas vadību ar mediju starpniecību nav pareizi. Neviens, pat komandas kapteinis, nav tiesīgs kritizēt treneri par viņa spēlētāju izvēli.''

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-22 18:35, pirms 16 gadiem
It all goes wrong since Euro2008

  +3 [+] [-]

, 2008-10-22 19:01, pirms 16 gadiem
Ballaks toč nav izvēlējies pareizāko veidu kā paust savu viedokli par treneri. Tā Ballaks var arī palikt bez pēdējā lielā futbola turnīra savā karjeras noslēgumā.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-22 19:04, pirms 16 gadiem
Nekas, esmu pārliecināts, ka viss nokārtosies!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-22 22:17, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Ballaks toč nav izvēlējies pareizāko veidu kā paust savu viedokli par treneri. Tā Ballaks var arī palikt bez pēdējā lielā futbola turnīra savā karjeras noslēgumā.
diezvai Vācijai Ballaku vajag tikpat ļoti kā Ballakam Vāciju un Vācija Ballaku grib tikpat ļoti kā Ballaks spēlēt pč

  +2 [+] [-]

, 2008-10-22 23:25, pirms 16 gadiem
Izmest kapteini no izlases... Tas būtu dumji. Ja Kuranji vēl var aizstāt Gomez un Helmes, tad Ballaku neaizstās neviens!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-24 02:50, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Izmest kapteini no izlases... Tas būtu dumji. Ja Kuranji vēl var aizstāt Gomez un Helmes, tad Ballaku neaizstās neviens!
Nu nu.. man jau liekas, ka DE neviens nav neaizstājams, kā tad bija ar Efenbergu, kurš savus labākos fubolista gadus tā arī izlasē nenospēlēja. Pie tam Balakam jau ir 30, un nākamais PČ tiešām varētu būt viņa pēdējais lielais turnīrs.
Un, manuprāt, pirmkārt spēlētājiem ir jāizrāda cieņa trenerim, nevis otrādi. Trenera darba kvalitāti izsaka rezultāts, nevis tas, cik lielu cieņu viņš izrāda savas izlases veterāniem. Cilvēciskais faktors tajā visā, protams, ir, bet trenerim ir jābūt autoritātei.

     [+] [-]

, 2008-10-28 17:04, pirms 16 gadiem
domaaju ka nu tiesaam...komandai ir nesaskanjas kops euro ...jo zaudejot 2002 gada pk finalaa veel sudigi nospelejot euro2004 veel 2006 3 vieta..(savaas majas neveiksmigi ) un veel 2008 euro..nu finaalaa..nu sakraajusaas emocijas 4aliem