Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Werder" iegādājas brazīlieti, Gurkufs vēlas pāriet uz "Lyon"

Agris Suveizda

"Werder" iegādājas brazīlieti, Gurkufs vēlas pāriet uz "Lyon"
Joans Gurkufs
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbola klubs Brēmenes "Werder" atradis aizvietotāju uz Madrides "Real" pārgājušajam Mesutam Ezilam - par 7,5 miljoniem eiro tika iegādāts brazīlietis Veslijs.

Šīs nedēļas gaitā viens no spēcīgākajiem vācu klubiem Brēmenes "Werder" zaudēja topošo superzvaigzni Mesutu Ezilu, kuram komandā bija milzīga loma. Ezils pārgāja uz Madrides "Real", bet "Werder" jaunās sezonas pašā sākumā nācās meklēt papildinājumu. Tas tika atrasts diezgan ātri, jo jau pēc pāris dienām tika paziņots, ka komandai pievienosies brazīlietis Veslijs. Tikai 23 gadus vecais pussargs visu līdzšinējo karjeru atradās "Santos" īpašumā, bet pagājušajā sezonā tika izīrēts citam Brazīlijas klubam "Atletico". Līgums ar Vesliju noslēgts uz četriem gadiem.

Tomēr Veslijs varētu nebūt vienīgais "Werder" papildinājums. Kā vēsta franču prese, "Werder" joprojām ir ieinteresēta Marseļas "Olympique" spēlētāja Hatema ben Arfas pakalpojumos. Francijas čempione par ben Arfu vēlas saņemt astoņus miljonus eiro, taču pēc neoficiālas informācijas "Werder" varētu piedāvāt tikai sešus. Tiesa, ar to varētu pietikt, jo ben Arfa pieteicis karu klubam, un nu perspektīvajam futbolistam izmisīgi tiek meklēta jauna mājvieta.

Tikmēr viens no Francijas izlases pamatsastāva futbolistiem Joans Gurkufs, kā vēsta L'Equipe, ar savu advokārtu esot devies pie "Bordeaux" prezidenta Žana Luija Trio, izsakot vēlmi pamest komandu un pievienoties Lionas "Olympique", kur spēlē arī viņa draugi izlasē Ugo Loriss un Žeremijs Tulalāns. Ļoti būtisks iemesls tam noteikti ir tas, ka "Bordeaux" šosezon nespēlēs ne tikai UEFA Čempionu līgā, bet Eirokausos vispār. Tomēr lioniešiem varētu būt sarežģīti vienoties ar "Bordeaux" pusi par cenu - "Bordeaux" vēlas 26,5 miljonus eiro, bet lionieši uzskata, ka tas ir pārāk daudz. Tiesa, drīzumā "Lyon" varētu iegūt papildus līdzekļus, ja pārdotu Mišelu Bastušu, par kuru ir milzīga interese no Madrides "Real" un Itālijas klubiem "Inter" un "Juventus".

Izmantotie resursi:
Goal.com
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...

 +10 [+] [-]

, 2010-08-22 13:10, pirms 14 gadiem
"Werder" iegādājas Rakelu, Gurkufs vēlas pāriet uz "Lyon" - tā vajadzētu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-08-22 13:25, pirms 14 gadiem
būtu labi,ja jūs nolaiztos uz zemes

  +4 [+] [-]

, 2010-08-22 13:36, pirms 14 gadiem
ManCity The Best! rakstīja: būtu labi,ja jūs nolaiztos uz zemes
kpc? Rakelam Brēmenē gandrīz nebūs konkurentu, tikai tie Arnautovičs, Rosenbergs, Pizarro, Almeida pff.

 +23 [+] [-]

, 2010-08-22 13:38, pirms 14 gadiem
phiLL rakstīja: "Werder" iegādājas Rakelu, Gurkufs vēlas pāriet uz "Lyon" - tā vajadzētu.
Diez kāpēc, ja Vācijas Bundeslīgas klubi līdz šim kopumā ar brazīliešiem ir labi veicies. Cik nav tādu brazīliešu spēlētāju, kas no dzimtenes atnākuši uz Bundeslīgu, pēcāk kļūst pazīstami visā pasaulē un vairāki pēc tam arī spēlē Eiropas TOP klubos, jo lieliski aizvadījuši sezonas Vācijas čempuionātā? Piemēram, Emersons, Ze Roberto, Lusio, Žuans, Žosue, Naldo. Tāpat vācieši nav kļūdijušies arī ar Diego, Ailtonu, Grafiti, u.c.

  -4 [+] [-]

, 2010-08-22 13:44, pirms 14 gadiem
Nesaceraties draugi. Pat, ja Werder paņemtu Rakelu, viņš pirmos trīs gadus spēlētu rezerves komandā vai tiktu izīrēts citiem klubiem. Almeidu, Rozenbergu un Pizaro tik viegli neizkonkurēt un tur jau ir vēl.

  -2 [+] [-]

, 2010-08-22 13:48, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Nesaceraties draugi. Pat, ja Werder paņemtu Rakelu, viņš pirmos trīs gadus spēlētu rezerves komandā vai tiktu izīrēts citiem klubiem. Almeidu, Rozenbergu un Pizaro tik viegli neizkonkurēt un tur jau ir vēl.
nopietni?

  -3 [+] [-]

, 2010-08-22 13:49, pirms 14 gadiem
Redzēsim, cik tad labs šis Veslijs ir. Neko iepriekš par viņu dzirdējis nebiju, tāpēc nemāku spriest. Jāpameklē netā kaut ko. Ben Arfu arī būtu patīkami redzēt Vācijā, jo, ja tā paskatās, Werder tomēr ir cita līmeņa komanda, salīdzinot ar Newcastle. Cerams, ka Marseļa pēc Žinjaka iegūšanas palaidīs ben Arfu prom. Par to, ka Bordeaux pārdos Gurkufu es gan nebūtu tik pārliecināts. Viņš ir komandas zvaigzne, diez vai tā laidīs prom, ja vien viņš nesāks uzvesties tāpat kā ben Arfa. Tikai laika tam paliek arvien mazāk. Protams, ja Bastušs pāries uz Itāliju (Real viņam vismaz šogad nav ko darīt noteikti), tad Lionai vajadzēs spēcīgu pastiprinājumu. Es kaut kā mierīgi varu iedomāties Gurkufu, spēlējam Lionas kreklā, bet diez vai to spēj iedomāties arī Bordeaux vadība.

  -2 [+] [-]

, 2010-08-22 13:50, pirms 14 gadiem
phiLL rakstīja: nopietni?
Daži te izklausās sasapņojušies (tas neesi tu), tāpēc gribētos viņiem paskaidrot, ka fakts, ka atbrauc skauti uz spēli, vēl nenozīmē, ka spēlētājs viņus vispār ieinteresēs.

  +1 [+] [-]

, 2010-08-22 13:51, pirms 14 gadiem
phiLL rakstīja: kpc? Rakelam Brēmenē gandrīz nebūs konkurentu, tikai tie Arnautovičs, Rosenbergs, Pizarro, Almeida pff.
Nu tu gan salīdzināji Rakelu ar Portugāles (Almeida), Peru (Pizarro), Zviedrijas (Rozenbergs) izlašu uzbrucējiem. Vēl jau Brēmenē ir jaunie talanti Arnautovičs, Sandro Vāgners, Fēlikss Kroos. Ja viņš tiks "Werder" sistēmā, tad līdz pamatsastāvam būs jāiziet smags darbs un, protams, jābūt veiksmei, bez kuras nu nekur. Savādāk var tikt izīrēts, kas nav sliktāks variants, ja ir laba līga un spēles laiks.

  -2 [+] [-]

, 2010-08-22 13:58, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Daži te izklausās sasapņojušies (tas neesi tu), tāpēc gribētos viņiem paskaidrot, ka fakts, ka atbrauc skauti uz spēli, vēl nenozīmē, ka spēlētājs viņus vispār ieinteresēs.
Daži te nezina, , kas ir sarkasms.

 +12 [+] [-]

, 2010-08-22 14:47, pirms 14 gadiem
būtu labāk nopirkuši citu vesliju

  -1 [+] [-]

, 2010-08-22 16:04, pirms 14 gadiem
phiLL rakstīja: Daži te nezina, , kas ir sarkasms.
Mans rakstītais neattiecas uz tavu sacīto, un es zinu, tici man, kas ir sarkasms.

     [+] [-]

, 2010-08-23 15:20, pirms 14 gadiem
Veslijs nav Ezila aizstaajeejs, Werder stiiveejaas ar Santos par Vesliju jau tad, kad Kakaa veel nebija savainots un Real veel neintereseejaas par Ezilu. Veslijs vareetu buut alternatiiva Borovskim un Bargfredem. Ben Arfas transfers vareetu notikt, ja Werder iekljuus CL grupas turniiraa, citaadi vinji peec Arnautovicha un Veslija tresho daargo speeleetaaju nenjems. Ben Arfa tad tieshaam buutu "Ezila aizstaajeejs".