Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Frankfurtes "Eintracht" šķirsies no ilggadējā trenera

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Frankfurtes "Eintracht" šķirsies no ilggadējā trenera
Frīdhelms Funkels
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola klubu Frankfurtes "Eintrahct" nākamsezon trenēs jauns speciālists. Ilggadējais vienības galvenais treneris Frīdhlems Funkels nolēmis darbu ar frankfurtiešiem pēc šīs sezonas vairs neturpināt.

55 gadus vecais vācu futbola speciālists Frīdhelms Funkels Frankfurtes "Eintracht" klubu vada jau kopš 2004. gada. Rīt mačs pret "Hamburger SV" Funkelam būs 170. pie "Eintracht" stūres - kā izrādās, tad pēdējais gan šajā sezonā, gan arī vispār karjerā. Vakar preses konferencē Funkels paziņojis, ka pēc sarunas ar kluba vadību viņš pieņēmis lēmumu darbu ar komandu vairs neturpināt, neskatoties uz vēl spēkā esošo līgumu.

"Šīs nedēļas pirmdienā vēlreiz kopā ar kluba vadību visu pārrunājām, un es lūdzu, lai visas saistības ar "Eintracht" tiktu pabeigtas jau šī gada 30. jūnijā. Laiku Frankfurtē nekad neaizmirsīšu - šī bija mana skaistākā pieturvieta dzīvē," presei klāstījis Funkels, kurš rīt Frankfurtē pret "HSV" pēdējoreiz atvadīsies no komandas līdzjutējiem.

Kā jau tas šādās reizēs notiek, arī kluba vadība neslēpa pateicības vārdus ilggadējam trenerim, uzskaitot visus kopdarba panākumus - iekļūšanu un nostabilizēšanos Bundeslīgā, dalību Vācijas kausa finālā un UEFA kausa izcīņā. Funkela asistenti gan palikšot klubā arī turpmāk.

Vēl viens klubs - Bīlefeldes "Arminia", - kas nesen atvadījās no galvenā trenera Mihaela Fronceka, ir atradis jaunu komandas vadītāju un "glābēju" vienā personā - 64 gadus veco Jergu Bergeru, kurš atbilstot "ugunsdzēsēja" statusam, ko jau pierādījis līdzšinējā karjerā. Bergers 16. vietā esošo "Arminia" vadīs līdz sezonas beigām, ieskaitot iespējamajās pārspēlēs par palikšanu Bundeslīgā.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

  -1 [+] [-]

, 2009-05-22 22:58, pirms 15 gadiem
Šādi lēmumi vienmēr ir grūti! Jācer, ka arī Fenins ies prom no turienes

  +1 [+] [-]

, 2009-05-23 10:00, pirms 15 gadiem
170 SPĒLES!!! :O NEz kur ies tālāk strādāt!!

     [+] [-]

, 2009-05-23 11:15, pirms 15 gadiem
Tas tak Ainārs Bagatskis bildē, tikai novecojis drusku!

     [+] [-]

, 2009-05-23 12:10, pirms 15 gadiem
CV labs būs, bet nu šapīga šķiršanās ;/