Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" un "Inter" vienojas par Pasaules kausa ieguvēja Pavāra pāreju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bayern" un "Inter" vienojas par Pasaules kausa ieguvēja Pavāra pāreju
Benžamēns Pavārs. Foto: Imago/Scanpix

Vācijas čempione Minhenes "Bayern" piekritusi par 30 miljoniem eiro pārdot aizsargu Benžamēnu Pavāru, taču pirms viņa pārejas uz Milānas "Inter" vēl jāatrod aizvietotājs.

2018. gadā kopā ar Francijas izlasi Pasaules kausu izcīnījušais Benžamēns Pavārs uz Minhenes "Bayern" pārcēlās gadu pēc triumfa, pirms tam pārstāvot Štutgarti. Četras reizes par Vācijas čempionu kļuvušais aizsargs pērnajā Bundeslīgas sezonā laukumā devās 30 spēlēs un guva četrus vārtus.

"Bayern" kreklā francūzis kļuvis par Čempionu līgas uzvarētāju, izcīnījis UEFA Superkausu un FIFA Pasaules klubu kausu, trīs reizes ieguvis Vācijas Superkausu un vienu reizi izcīnījis Vācijas kausu.

Minhenes klubs piekritis pārdot Pavāru Itālijas bronzas medaļniecei Milānas "Inter", taču pirms pārejas "Bayern" vēlas nodrošināties un iegādāties aizsarga aizstājēju, un tikai tad tiks dota zaļā gaisma.

     [+] [-]

, 2023-08-21 22:44, pirms 8 mēnešiem
Pavāra?
Trauku mazgātājus nepaņēma līdzi?

     [+] [-]

, 2023-08-22 07:41, pirms 8 mēnešiem
Pavards nevis Pavārs!

     [+] [-]

, 2023-08-22 11:40, pirms 8 mēnešiem
Ar nezināšanu parasti neizceļās, bet sportacentra komentētāji apgāž šo apgalvojumu Varžādēji katru otro burtu norij un galotnes vispār neizrunā, tā kā šoreiz nekādu pārmetumu par Pavāra uzvārda atveidi!