Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Noiers pagarina līgumu ar "Bayern" līdz 2023. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Noiers pagarina līgumu ar "Bayern" līdz 2023. gadam
Manuels Noiers. Foto: imago/Revierfoto

Vācijas Bundeslīgas čempione un pašreizējās sezonas līdere Minhenes "Bayern" līdz 2023. gadam pagarinājusi līgumu ar vārtsargu Manuelu Noieru.

"Manuels ir labākais vārtsargs pasaulē un mūsu kapteinis," pēc līguma parakstīšanas teica Minhenes "Bayern" vadītājs Karls Heincs Rummenige. 34 gadus vecais Noiers karjeras laikā četras reizes atzīts par gada labāko vārtsargu. Kopā ar "Bayern" viņš septiņas reizes kļuvis par Bundeslīgas čempionu, četras reizes izcīnījis Vācijas kausu, triumfējis Čempionu līgā un klubu Pasaules kausā. Kopā ar Vācijas izlasi Noiers 2014. gadā izcīnīja Pasaules kausu, tiekot atzīts par turnīra labāko vārtsargu.

Līdzšinējais Noiers kontrakts bija parakstīts līdz 2021. gadam, un abas puses ilgstoši nespēja vienoties par tā pagarināšanu. Tika vēstīts, ka "Bayern" savam kapteinim piedāvājot 12 miljonus eiro sezonā, kamēr pats Noiers vēlējies gan ilgāku līgumu, gan augstāku atalgojumu – aptuveni 20 miljonus. Tomēr beigās izdevies vienoties. Vārtsargs uz Minheni pārcēlās 2011. gada vasarā, pirms tam pārstāvot Gelzenkirhenes "Schalke".

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2020/0...

     [+] [-]

, 2020-05-21 22:49, pirms 4 gadiem
Ko tas Rummenige gvelž, nav Noiers vairs labakais pasaulē