Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Millers par spīti sarukušajai lomai pagarina līgumu ar Minhenes "Bayern"

Agris Suveizda

Millers par spīti sarukušajai lomai pagarina līgumu ar Minhenes "Bayern"
Tomass Millers. fcbayern.com

LETA--AP. Vācijas futbola bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern" uz vēl vienu gadu pagarināja vienošanos ar pieredzējušo uzbrucēju Tomasu Milleru, otrdien paziņoja Minhenes vienība.

34 gadus vecā futbolista pašreizējais līgums ir spēkā līdz 2024. gada jūnijam, bet jaunā vienošanās noslēgta uz vēl vienu sezonu - līdz 2025. gada jūnijam. Bundeslīgas sezonā Millers sācis piecas no savām divpadsmit spēlēm un ticis pie 1+4, bet Čempionu līgā viņš ir sācis vienu no piecām spēlēm un sakrājis 0+1.

"Viņš ir līderis gan uz laukuma, gan ārpus tā, vienmēr ir paraugs visai komandai. Viņš spēlē gudri, palīdzot vienībai un ir ļoti daudzpusīgs. Turklāt Tomass gandrīz nekad negūst savainojumus, vienmēr ir klāt - vienkārši kvalitātes un uzticamības iemiesojums," paziņojumā citēts kluba sporta direktors Kristofs Froinds.

Millers "Bayern" rindās ir aizvadījis visos turnīros kopā 684 spēles un atpaliek par 22 mačiem no aizvadīto spēļu rekordista vārtsarga Zepa Maiera, kurš, pārstāvot Minhenes klubu laika posmā no 1962. līdz 1980. gadam, laukumā devās 706 cīņās.

Uzbrucējs ar 12 Vācijas čempiona tituliem kā spēlētājam ir Bundeslīgas rekordists.Millers, kurš 2014. gada Pasaules kausā uzvarēja kopā ar Vācijas izlasi, bundeslīgā sava vienīgā kluba rindās debitēja 2008. gadā.

Izmantotie resursi:
LETA