Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Menhengladbahas "Borussia" trenēs Mejers

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Menhengladbahas "Borussia" trenēs Mejers
Hanss Mejers
Foto: AFP

Par Vācijas bundeslīgas futbola kluba Menhengladbahas "Borussia" jauno galveno treneri iecelts 65 gadus vecais speciālists Hanss Mejers, kurš komandu jau ir vadījis pirms vairākiem gadiem.

Atgādinām, ka pēc neveiksmīgā sezonas sākuma, kurā Menhengladbahas "Borussia" septiņās spēlēs spēja izcīnīt tikai trīs punktus, kā arī izlidoja no Vācijas kausa izcīņas, no galvenā trenera pienākumiem tika atstādināts holandietis Joss Lūkajs. Viņa vietu uz nedēļu ieņēma komandas sporta direktors Kristiāns Cīge, kurš piektdienas mačā pret "Bochum" spēja izcīnīt neizšķirtu (2:2). Vakar tika paziņots par komandas jauno galveno treneri.

Tas ir 65 gadus vecais vāciešu speciālists Hanss Mejers. Viņš ar Menhengladbahas "Borussia" parakstījis līgumu līdz 2010. gada 30. jūnijam jeb nākamās sezonas beigām. Mejera debija gaidāma 25. oktobrī savā laukumā pret "Karlsruher SC".

Hanss Mejers Menhengladbahas "Borussia" jau ir vadījis - no 1999. gada 7. septembra līdz 2003. gada 1. martam. Šajā laika periodā Mejers piedzīvojis gan spožus, gan ne pārāk patīkamus laikus. Savā pirmajā sezonā viņš "Borussia" komandu no pēdējās vietas 2. bundeslīgā sezonas gaitā pacēla līdz 5. vietai, kas gan nedeva iespēju pacelties līgu augstāk. Tas izdevās 2000./2001. gada sezonā, tomēr nākamā sezona bundeslīgā nepadevās - ar deviņiem punktiem menhengladbahieši atkal atkrita līgu zemāk. Visbeidzot 2002./2003. gada sezonā pēc 23. spēļu kārtas kluba un trenera ceļi šķīrās.

Kopš tā laika Mejers vienu sezonu vadīja Berlīnes "Hertha", bet trīs - "Nürnberg". Ar nirnbergiešiem Mejers izcīnīja Vācijas kausu, taču pērn nespēja komandu izcelt no "izkritēju grupas", tādēļ priekšlaicīgi viņa un "Nürnberg" ceļi šķīrās.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

     [+] [-]

, 2008-10-26 21:09, pirms 16 gadiem
nu cereesim ka aizies...un + ceru ka Noivils veel speelee??