Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" un "Bayern" oficiāli vienojas par Hummelsa atgriešanos Dortmundē

Agris Suveizda

"Borussia" un "Bayern" oficiāli vienojas par Hummelsa atgriešanos Dortmundē
Matss Hummelss un Marsels Šmelcers. Foto: imago images/Nordphoto/Scanpix

Vācijas divi spēcīgākie futbola klubi Minhenes "Bayern" un Dortmundes "Borussia" paziņojuši par principiālas vienošanās panākšanu par bijušā izlases centra aizsarga Matsa Hummelsa atgriešanos Dortmundē, kur viņš jau spēlēja no 2008. līdz 2016. gadam.

"Abas iesaistītās puses ir panākušas vienošanos par transfēru, taču līdz tā noslēgšanai spēlētājam vēl ir jāiziet medicīniskās pārbaudes," teikts abu klubu mājaslapās. Kicker raksta, ka pārejas maksa, ierēķinot piemaksas, varētu sasniegt pat 38 miljonus eiro.

30 gadus vecais Hummels ir Bavārijas granda audzēknis, taču pirmo nopietno sezonu Bundeslīgā viņš aizvadīja īrē Dortmundes "Borussia", kas viņu 2009. gada vasarā izpirka par 4,2 miljoniem eiro. Dortmundes rindās viņš izcīnīja divus čempiona titulus, vienu Vācijas kausu un divus Vācijas superkausus, un tieši dzeltenzilajā kreklā viņš ir piedalījies savā vienīgajā Čempionu līgas finālā, 2013. gadā, tajā ar 1:2 zaudējot…Minhenes "Bayern".

2016. gadā "Bayern" atpirka aizsargu par 35 miljoniem eiro, un Hummels ar Minhenes klubu visās trīs sezonās triumfēja Vācijas Bundeslīgā, kā arī tika pie viena kausa un trim superkausiem. Vācijas izlasē Hummels ir aizvadījis 70 spēles, guvis piecus vārtus un 2014. gadā arī izcīnījis Pasaules kausu, bet šā gada martā valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs paziņoja, ka tuvākajā nākotnē neplāno vairs izsaukts nedz Hummelsu, nedz citus viņa pieredzējušos kluba biedrus Žeromu Boatengu un Tomasu Milleru.

Izmantotie resursi:
https://www.bvb.de/News/Uebersicht/...
https://fcbayern.com/de/news/2019/0...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-19 21:13, pirms 5 gadiem
Joprojām nesaprotu, kas notika. Visu laiku runāja, kad Boatengam jāmeklē jauna komanda un ar pirmdienu jau sāka bazarēt par Hummelsu. Bezsakars vienkārši

     [+] [-]

, 2019-06-19 23:19, pirms 5 gadiem
Pilnīgi klauni tā Bayern vadību, un kas nāks vietā gan jau kādu tirliņu paņems..

     [+] [-]

, 2019-06-20 11:23, pirms 5 gadiem
zaxx rakstīja: Pilnīgi klauni tā Bayern vadību, un kas nāks vietā gan jau kādu tirliņu paņems..
Nezinu cik taisnība, bet nu runā, ja vēl Boatengu varēs ātri pārdod Bayern var iesaistīties De Ligt sāgā. No vienas puses super, bet no otras, Bayern vispār vairs nav pieredzējušo defu komandā tādā gadījumā.