Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Werder'' plāno iegūt Barošu un Kerjū

''Werder'' plāno iegūt Barošu un Kerjū
Džons Kerjū
Foto: Professional Sport

Tiek lēsts, ka Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Werder Bremen'' ģenerāldirektors Klauss Allofs šīs sezonas beigās vācu komandas rindas plāno papildināt ar diviem uzbrucējiem - čehu Milanu Barošu un norvēģi Džonu Kerjū.

Šī gada martā UEFA kausa izcīņas sešpadsmitdaļfinālā ''Werder'' divu spēļu summā ar 1:2 piekāpās Skotijas klubam ''Rangers''.
Lai arī Bundeslīgas turnīra tabulā klubs no Brēmenes pašreiz atrodas otrajā vietā, atpaliekot no līderiem Minhenes ''Bayern'' par 10 punktiem, kluba vadība komandas sastāvam vēlas papildinājumu uzbrucēja postenī, jo uzskata, ka tieši vājais sniegums uzbrukumā bija galvenais iemesls, kāpēc komanda nespēja uzveikt skotu klubu un tupināt cīņu UFEA kausā.

Ģenerāldirektors Allofs ir apstiprinājis, ka vasarā plāno izteikt piedāvājumu Milanam Barošam, kurš patreiz no Francijas ''Lyon'' tiek izīrēts Anglijas Premjerlīgas klubam ''Portsmouth'', kā arī Norvēģijas izlases un Premjerlīgas kluba ''Aston Villa'' uzbrucējam Džonam Kerjū.

''Vasarā mēs plānojam iegādāties tādus spēlētājus kā Milans Barošs un Džons Kerjū'', laikrakstam ''SportBild'' atzina Allofs.

Jau nesen ziņojām, ka Allofs arī apsver iespēju komandā atkal redzēt Londonas ''Chelsea'' uzbrucēju Klaudio Pizarro, kurš ''Werder'' kluba rindās jau spēlēja laika posmā no 1999. līdz 2001. gadam.

Izmantotie resursi:
werdernews.wordpress.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-19 17:27, pirms 16 gadiem
Kas viņiem ar Hugo Almeidu, Sanogo, Klasniču, Rozenbergu un Hantu[kādreiz var pakapāt kā uzbrucējs] nepietiek??? Tad jau drīzāk kādu uzbrūkošāku pussargu, jo reāli tikai Djego pieslēdzas pastiprināti uzbrukumiem...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-19 19:42, pirms 16 gadiem
Klasnič ies prom no Werder sezonas beigās un uzbrucēji vinjiem ir patieshaam vaaji + vinjiem ir pussargi kas laiku pa laikam piesleedzaas uzbrukumam tur nav tik traki kaa uzbrukumaa , laigan tomeer jaameklee arii Borovska aizstaajeejs jo kaa mees zinam borovskis peec shiis sezonas buus Bayern iipashums

  +1 [+] [-]

, 2008-04-19 20:42, pirms 16 gadiem
klejotaji...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-19 23:50, pirms 16 gadiem
Jā, Barošu varētu pa'bemt, lai beidzot atkal sāk spiideet!

     [+] [-]

, 2008-04-20 12:32, pirms 16 gadiem
Tieshaam Barosh buutu labs kjeeriens

  +1 [+] [-]

, 2008-04-20 19:34, pirms 16 gadiem
Werder speelee taa, ka ar taadiem uzbruceejiem kaa Gomezs un Toni bundesliigas sezonaa viegli paarsniegtu magjisko 100 vaartu robezhu un to - vairaakus gadus peec kaartas... (es zinu, ka tas skaitaas neiespeejami, bet ir tiira patiesiiba).