Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Nāgelsmans par "Bayern" neveiksmēm: "Tendence nav laba, laiks padomāt – arī par sevi"

Agris Suveizda

Nāgelsmans par "Bayern" neveiksmēm: "Tendence nav laba, laiks padomāt – arī par sevi"
Juliāns Nāgelsmans. Foto: Chine Nouvelle/Sipa/Scanpix

Vācijas superklubs Minhenes "Bayern" vakar ar 0:1 zaudēja Augsburgā un neuzvarēja jau ceturtajā Bundeslīgas spēlē pēc kārtas. Pēc mača kritisks bija gan galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans, gan arī futbola kluba vadība.

"Neizcelšu nevienu spēlētāju. Negatīvā tendence nav laba, daudz kam ir jāmainās. Tagad padomāšu, pēc tam redzēsim, ko darīsim tālāk. Domāšu par visu – par sevi, par situāciju, par visu," sacīja Nāgelsmans. "Mums bija daudz iespēju, bet mēs tās izšķērdējām un pēdējā trešdaļā bijām pārāk pavirši. Augsburga spēlēja ar lielu drosmi, ar visiem spēlētājiem metās uz priekšu. Ielaidām, un kopš tā brīža mums bija ļoti smagi ko mainīt. Vienkārši izniekojām lērumu iespēju. Beigu beigās, nespējām izcīnīt nepieciešamos punktus – mums bija daudz iespēju uzvarēt." Nāgelsmans arī piebilda, ka vadībai sacīs, ka pēc zaudējuma komandai nevajadzētu apmeklēt Oktoberfestu. Tiesa gan, apmeklējums ir obligāts līgumsaistību dēļ.

Priecīgā noskaņojumā, protams, nebija arī sporta direktors Hasans Salihamidžičs: "Līgā neesam uzvarējuši jau četrās spēlēs pēc kārtas, no divpadsmit punktiem esam paņēmuši tikai trīs, tā ka esmu nedaudz noraizējies. Ar šādu sniegumu kā šodien Bundeslīgā uzvarēt nevaram. Trūka koncentrēšanās un vēlmes dabūt bumbu vārtos, arī paši ļāvām iespējas radīt pretiniekiem. Mums ir problēmas pret fiziskām komandām. Ja neuzlabosim disciplīnu, izsalkumu un agresivitāti, neuzvarēsim. Vairs nekādu attaisnojumu – mums ir jāsāk krāt uzvaras."

Minhenes "Bayern" sezonu sāka ar izcīnītu superkausu un trim uzvarām Bundeslīgā, četrās spēlēs kopumā gūstot 20 vārtus (18 no tiem izbraukumā), taču Bundeslīgā turpinājusi ar trim neizšķirtiem (1:1 pret Menhengladbahas "Borussia" un "Union Berlin", 2:2 pret "Stuttgart") un zaudējumu Augsburga (0:1). Ar 12 punktiem septiņās spēlēs bavārieši pagaidām ieņem ceturto vietu, bet pēc izlašu pauzes uzņems Lēverkūzenes "Bayer", kas septiņās kārtās nopelnījusi tikai piecus punktus. Čempionu līgā "Bayern" gan atrodas labās pozīcijās, sākot ar uzvarām pār galvenajām konkurentēm – 2:0 Milānā pār "Inter" un 2:0 mājās pār "Barcelona", kas gan pirmajā puslaikā dominēja.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2022/0...
https://twitter.com/iMiaSanMia/stat...

     [+] [-]

, 2022-09-18 15:24, pirms 2 gadiem
Jo ātrāk šo āksti patrieks no Bayern jo labāk, moš viņš vēl varēja labi vadīt tādus klubus kā Hofenheimu vai Leipcigu, bet ne Bayern..
Absolūti neizprotama bieži vien ir taktika un sastāvu izvēle...