Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Lāms un Alonso grasās pēc sezonas beigt karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lāms un Alonso grasās pēc sezonas beigt karjeru
Filips Lāms un Šavi Alonso
Foto: AFP/Scanpix

Pēc sezonas punktu karjerai grasās likt Vācijas pēdējo četru gadu čempiones Minhenes "Bayern" kapteinis Filips Lāms un daudzpusīgais pussargs Šavi Alonso, vēsta izdevums Bild.

Vācijas Bundeslīgas sezona tuvojas pusei, un kopvērtējuma pirmajā vietā atrodas Minhenes "Bayern", kas savākusi 39 punktus, 16 mačos piedzīvojot vienu neveiksmi. Uz papēžiem min pārsteiguma autore "Leipzig", kas atpaliek par trim punktiem savstarpējā mačā ar 0:3 piedzīvotā zaudējuma dēļ.

Pārsvaru 25. minūtē dubultoja spāņu pussargs Šavi Alonso, kuram tas bija trešais rezultatīvais sitiens sezonā. 35 gadus vecais futbolists, kurš uz Minhenes "Bayern" pārcēlās 2014. gadā pēc piecām sezonām Madrides "Real" rindās, pieņēmis lēmumu pēc sezonas beigt karjeru.

Kā vēsta izdevums Bild, Alonso par lēmumu jau informējis kluba vadību. Kopā ar Minhenes "Bayern" viņš divas reizes kļuvis par Vācijas čempionu, ieguvis Vācijas kausu un superkausu. Kopā ar Madrides "Real" uzvarēts gan Spānijas čempionātā, gan UEFA Čempionu līgā, tāpat Čempionu līgā uzvarēts 2005. gadā kopā ar "Liverpool". Alonso 2010. gadā kļuva par Pasaules kausa uzvarētāju, tāpat viņa kontā ir divi Eiropas čempiona tituli.

Pēc sezonas punktu karjerai grasās likt arī Minhenes "Bayern" kapteinis Filips Lāms, un tiek vēstīts, ka 33 gadus vecais aizsargs varētu kļūt par kluba sporta direktoru, jo amats ir brīvs kopš pagājušās vasaras.

Lāms Minhenes "Bayern" rindās debitēja 2002. gadā, un kopā ar komandu viņš astoņas reizes uzvarējis Vācijas čempionātā, septiņas reizes ieguvis Vācijas kausu, tāpat 2013. gadā izdevās iegūt Čempionu līgas titulu. 2014. gadā Vācijas valstsvienība uzvarēja Pasaules kausā, bet Lāms bija izlases kapteinis.

Izmantotie resursi:
Sport-Nachrichten | Live Sportergebnisse |...

     [+] [-]

, 2017-01-18 17:15, pirms 7 gadiem
Par Lāmu žēl mierīgi varēja vēl kapāt pāris gadus, par Alonso neizteikšos, nekad tā arī neesmu sapratis ko viņš dara Bayern komandā~

     [+] [-]

, 2017-01-18 17:29, pirms 7 gadiem
vēl tagad atceros, kā visi Lāmu slavēja, ka būs perspektīvs un talantīgs čalis Vācijas izlasē

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:00, pirms 7 gadiem
baigi ātri 33 gadus karjeru beigt

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:06, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: vēl tagad atceros, kā visi Lāmu slavēja, ka būs perspektīvs un talantīgs čalis Vācijas izlasē
Ehh, 2006. gada čempis..

  +2 [+] [-]

, 2017-01-18 18:47, pirms 7 gadiem
Par Alonso grūti spriest, jo nesekoju viņa gaitām, bet, zinot, kāda vērtība Vācijas izlasē bija Lāms, tas tikai nozīmē, ka Bayern viņš bija vismaz tikpat liela vērtība. Vācijas izlasē viņš bija un vēl joprojām ir neaizvietojams pat pēc izlases karjeras beigām (jo neviens tā īsti nespēj RB pozīcijā parādīt to, ko spēja Lāms), tad arī Bayern rindās viņš droši vien vismaz kādu laiku būs neaizvietojams.. Bayern gan būs iespēja meklēt kaut cik labu aizstājēju, jo te vismaz nav tautības ierobežojums... Bet, ja tomēr padomā, tad visticamāk Kimmihs ieņems Lāma vietu un nevienu pieredzējušāku spēlētāju šai pozīcijai visticamāk nemeklēs...

     [+] [-]

, 2017-01-18 22:46, pirms 7 gadiem
Smagi laiki pienākuši, visi mani džeki, kad sāku sekot fūzim, it īpāši Vacijas izlasei beidz karjeras. Nezin vai kādreiz tāds kaplis, kā Lāms vēl būs redzams laukumā, kārtīgs darba zirgs ar lielisku futbola spēles izpratni!! Cerams ka izdosies pabeigt karjeru bez sarkanās!!

     [+] [-]

, 2017-01-19 23:55, pirms 7 gadiem
..kurš tā raksta "sezona tuvojas pusei"? tak puse jau bija decembrī, tūlīt sākas otrā puse