Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hēness: ''Būs papildinājums!''

Hēness: ''Būs papildinājums!''
Ulī Hēness un Otmārs Hicfelds
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' ģenerāldirektors Ulī Hēness paziņojis, ka sezonas beigās komandai, iespējams, pievienosies viens vai divi spēlētāji, lai pastiprinātu jau esošo sastāvu.

Vācu kluba ģenerāldirektors ir ļoti apmierināts ar komandas pašreizējo sastāvu, taču vēlas iegādāties vēl vienu vai divus futbolistus, lai spēlētāju vārdu saraksts izskatītos vēl iespaidīgāks.

Pašreizējie Bundeslīgas līderi pagājušajā sezonā investēja ļoti daudz līdzekļu, lai iegādātos tādus spēlētājus kā Toni un Riberī.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā ''Bayern'' zaudēja iespēju piedalīties šīs sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā.

''Varu paziņot, ka mēs viennozīmīgi iegādāsimies vienu vai divus spēlētājus, bet noteikti ne piecus, sešus vai astoņus'', ''DSF'' sacīja Hēness.
''Lielas komandas veidojas no daudziem labiem spēlētājiem, tāpēc mums vajadzētu pāris jaunas sejas komandā'', piebilda Hēness.

''Mēs noteikti ļausim pāris spēlētājiem arī aiziet, jo mēs vēlamies nedaudz samazināt komandas sastāvu.
Komandā jābūt labai atmosfērai, taču pārāk lielā kolektīvā tas nav iespējams'', savu viedokli pauda ''Bayern'' kluba ģenerāldirektors.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-03-18 00:10, pirms 16 gadiem
Tikai loģisks solis.Visi lielie klubi labi papildināsies.
Iespējamās maiņais manā uztverē varētu būt Klozes vietā Mario Gomes.Lai arī Kloze netik slikti izskatās uzbrukumā.Vēl noteikti tiks meklēts Ze Roberto aizstājējs, lai arī komandā ir Kross, kuru iesaitot spēlē biežāk,šis solis varētu atkrist.Noteikti tiks atrasts vātusargs.Kāns beidz karjeru, domāju arī Drēers beidzot beigs savu karjeru, kā nekā par 3 gadiem vecāks par Oliju, 42.
Tākā vārtusargs būs.Pēc manām domām pirkums būs skaļš
P.s.Ja čelsijā nomainīsies treneris, tad pastāv iespēja, ka Balacks varētu atgriezsties!
Tāpat noteikti kāds pametīs komandu.....

  +3 [+] [-]

, 2008-03-18 00:21, pirms 16 gadiem
Ballacku atpakaļ...

  +3 [+] [-]

, 2008-03-18 00:23, pirms 16 gadiem
Bayern vareetu Borucu nopirkt vaartos jaa, Ballack dereetu atpakalj

  +2 [+] [-]

, 2008-03-18 00:25, pirms 16 gadiem
Es domāju, ka tiks Kloze prom... Gribētu Gomezu dabūt... Vēl labāks variants būtu Ibra... Bet viņš pagarināja līgumu ar inter... Kroos jau nu galīgi nav Ze Roberto pozīcijas spēlētājs... Kroos ir izteikts malējais pussargs, bet Ze Roberto pa centru spēlē... Bayern mājaslapā lasīju, ka Švainstaigeru tagad bieži izmantos par centra pussargu, ja būs vajadzība, jo viņš tajā pozīcijā atstāja labu iespaidu... Varētu moš kautkādu spēlētāju izīrēt...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-18 08:49, pirms 16 gadiem
Nez, tie 1 vai 2 papildinājumi domāti ieskaitot Borovski, vai nē?? Man jau liekas, ka nedos viņi Klozi prom pēc pirmās sezonas, kaut kā tas nav Bayern stilā. Tomēr viņš ir izlases spēlētājs un pret tiem Bayern vadībai ir respekts Interesanti, kā tur notiek lietas ar Pandevu? Ir vēl viņš Bayern interešu lokā? Par vārtsargu varu piekrist, tas toč ir jāpērk. Nezinu, cik liela ticamība ir goal.com, bet tur citreiz fantastiskas lietas var salasīties Vakar piem., bija rakstīts, ka pēc sezonas Lucio pārcelsies uz Barselonu par 20 milj!! It kā jau viņš ir aizardzības balsts Minhenē, bet 20 miljoni ir ļoti iela nauda par 29 gadus vecu aizsargu... Tad vēl bija ziņa, ka Milan par 10 milj vēlas dabūt Toni... Te nu gan man neticās, jo kāpēc atdot viņu par 10, ja nopirka par 11 un viņš tik labi iejuties komandā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-03-18 11:38, pirms 16 gadiem
Vartsargu vajag.....

  +1 [+] [-]

, 2008-03-18 11:41, pirms 16 gadiem
Ko jūs? Nebūs tik traki, kā Chelsea,Barca,Real... Es domāju, ka prom ies kāds no Midfielderiem... Varētu Ottlu atdot un paņemt Borovski... Labs rezervists būtu...