Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Man City" uz Podoļski var necerēt

Andrejs Siliņš

"Man City" uz Podoļski var necerēt
Lukašs Podoļskis
Foto: AFP

Vācijas futbola kluba Minhenes "Bayern" priekšsēdis Karls Haince Rummenige izteicies, ka angļu "Manchester City" var nelolot cerības, un uzbrucējs Lukašs Podoļskis netiks pārdots.

"Mūsu nākamais galvenais treneris Jurgens Klinsmans kluba vadībai ir nodevis sarakstu ar spēlētājiem, kas viņam būs nepieciešami, un Podoļskis ir to vidū," sacīja Rummenige. ""City" ir viens no tiem klubiem, kas izrādījis interesi par Lukašu, taču šis fails mums ir slēgts."

22 gadus vecais Podoļskis pēc 2006. gada pasaules kausa izcīņas, kur spēlēja Vācijas valstsvienības sastāvā, pievienojās titulētajam "Bayern", taču karjera līdz šim šajā vienībā uzbrucējam nav izdevusies - Podoļsksi zaudējis patstāvīgu vietu pirmajā komandā un saskāries ar vārtu gūšanas problēmām. "Bayern" sastāvā uzbrucējs guvis vien četrus vārtus.

Neskatoties uz to, Klinsmans, kurš būs nākamais Minhenes superkluba galvenais treneris, Podoļskim saredz vietu komandā. Līdz ar to "Bayern" no 2006. gada pasaules čempionāta labākā jaunā spēlētāja negrasās šķirties, savukārt "Manchester City" galvenajam trenerim Svenam Goranam Ēriksonam bšu jālūko pēc cita "medījuma".

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  -4 [+] [-]

, 2008-01-17 22:14, pirms 16 gadiem
Podoļskis ir viens no svariigaakajiem speeleetaajiem Minhenes komandaa un nedomaaju ka vinji ir gatavi no vinja skirties
Slēpts komentārs: M

  +3 [+] [-]

, 2008-01-17 22:24, pirms 16 gadiem
nu mazs emocionāls kritums pēc čempionāta puisim..viss ir saprotams. Drīzāk sāk kretinēt angļu futbola klubu bezkaunība - kaut kāds vidusmēra britu klubs redz gribot Vācijas flagmaņa Bayern spēlētāju. Apmēram tāpat, kā Skonto varētu izrādīt interesi par Raulu, kad viņam uz kādu laiku Madridē neveicas un viņš netiek sastāvā.

Bezpriģels galīgs.

  -1 [+] [-]

, 2008-01-17 22:26, pirms 16 gadiem
Bet apgalvojums, ka Podolskis SHOBRIID esot viens no svariigaakajiem Bayern speeleetaajiem, ir ljoti drosmiigs. Manupraat, pat pats Poldijs jau ir sapratis, ka Bayern bosi ar vinju jau sen ir paarstaajushi reekjinaaties, un Klinsmana atnaakshana buus pati peedeejaa iespeeja paraadiit visai pasaulei, ka ar paareju uz Bayern Podolskis nesagandeeja visu savu karjeru. Shobriid Poldijs Bayern hierarhijaa ir taalu aiz Shlaudrafa un vareetu nonaakt arii aiz Sandro Vaagnera, bet pie Klinsmana vinjam veel vareetu buut palicis blats un bonuss.

Gruuti pateikt, vai Podolskis ir stipri paarveerteets, vai arii ir traapiijies nepareizajaa klubaa (visticamaak, ka abas versijas ir pareizas). Visaadaa zinjaa nespeeju ticeet, ka Klinsmanam izdosies pacelties slavas sauliitee uz sava puspolju uzbruceeju dueta reekjina. Driizaak uzticiiba Poldijam pazudinaas arii pashu Klinsiju.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-17 22:49, pirms 16 gadiem
La tas M City iet ieskrieties... Poldiju tuvākā gada laikā nepārdos... Itsevišķi, ja komandu vadīs Klinsijs... Būs interesanti, Poldijs(Klinsija vadībā) , Kloze vai Toni... Cerams, ka Klinsmans pacels Minheniešus jaunos augtumos...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-17 22:55, pirms 16 gadiem
peec taas 2006. gada pasaules kausa izciinas, kur podolskis uz visiem atstaaja jaunaas superzvaigznes iespaidu, nekas par vinu taa arii nebija dzirdeets. nezinu kaapeec, varbuut arii treneris bija pie vainas, ka nemaaceejo jauno izmantot, bet nu cerams ka liidz ar klinsmana ierashanos podolskis atdziivosies un buus taads, kaadu mees vinu redzeejaam pasaules kausaa.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-17 22:57, pirms 16 gadiem
Tur taa lieta, Toniju nevar tik viegli noseedinaat uz benkja, jo vinsh objektiivi ir Bayern labaakais speeleetaajs (jaa, jaa, Riberii laukuma viduu prot paarkaapt bumbai paari gandriiz taapat kaa K. Ronaldo, bet Toni toties guust vaartus). Arii klorexu Klinsmans laukuma malaa uz aazha neseedinaas taapeec vien, ka klorex neesaa pasha Klinsmana astonjpadsmito numuru. Atliek vieniigi rotaacija (bet Klinsmans un rotaacija??? neticas...) vai arii kaadu no vinjiem nomainiit (bet neviens no shiem trijiem nav necik labs rezervists)... Vai varbuut speeleet ar 3 uzbruceejiem, vai arii pataisiit Peng Poldi par pussargu? Ej nu zini, kaadu zaali Klinsijs piipee... Pagaidiisim.

     [+] [-]

, 2008-01-17 23:10, pirms 16 gadiem
M---> Poldijam spēlēt pussargos nebūtu problēmas... Ir spēlējis... Bet kas sēdētu malā? Ribery,Schweinsteiger un Van Bommel 100% nesildīs benķi... No rotācijas man arī ir bail... KA tik nesanāk kā Rafam (tfu,tfu,tfu...)

Toni nemaz nav tik grūti nosēdināt uz benķa... Viņš gūst vārtus bieži un tā ir uzbrucēja labākā īpašība, bet ir jau arī tāda lieta, kā nogurums... Tikpat labi var darīt tā, ka 1 spēli spēlē Toni,Kloze un Poldijs uz maiņu, bet citu pret ne tik spēcīgu klubu Poldijs ar Klozi lai Tonijs atpūšas... Viss ir atkarīgs no pretinieka...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-17 23:17, pirms 16 gadiem
rekur lai njem gilardino...mosh kkas norm sanaaks

  +3 [+] [-]

, 2008-01-17 23:30, pirms 16 gadiem
Mana skatijuma shis ir ljoti perspektivs speletajs, man shkjiet vinja pieklushana ir vaina taada, ka vinjam maz deva spelet.. spelju prakse utt ir par maz... man shkjier ka to pashu C.Ronaldo nosedini uz 5 vai 6 sepelm mala un 7. spele vinsjh nebus tik labs kaa vinsjh butu ja butu nospelejis iepriekshejas 5 vai 6 speles..
Tas protams ir mans viedoklis un tapat es uzskatu, ka ar Klinsmana atnakshanu Bayern bus ljoti ljoti ljoti nopietns pretinieks, ar smuku un tehniski taktisku futbolu!

  +2 [+] [-]

, 2008-01-17 23:42, pirms 16 gadiem
kaut kāds vidusmēra britu klubs redz gribot Vācijas flagmaņa Bayern spēlētāju. Apmēram tāpat, kā Skonto varētu izrādīt interesi par Raulu, kad viņam uz kādu laiku Madridē neveicas un viņš netiek sastāvā.

Nesaliidzini mersi ar zhiguli...

City sitas ar Liverpool pa top4 vietu. Naudas vinjiem ir kaa spalji pateicoties naudiigajam aziaatu investoram. Neatdoshana ir tikai Bayerna privaata nostaaja. City teemee uz CL. Vinji shak vai taa atradiis labu priekshejaas liinijas speeleetaaju. Intereseejaas par polju vaacieti... Pateica, ka nav ceriibas... Ok... Liela breeka. Futbola pasaule ir plasha.

  +5 [+] [-]

, 2008-01-17 23:52, pirms 16 gadiem
da labi


Vienkārši tā EPL jau tā ZB, ka raksti par vācu klubiem un futbolu ir kā ūdens malks tuksneša beduīnam. Un vienalga rakstā pamanās ielīst un man nervus pabojāt kāds kārtējais naudas pārbagātais angļu klubs.
Nekāda biznesa, tikai personīgums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-01-18 14:23, pirms 16 gadiem
kurma vinju vajag?