Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Arminia" jaunais treneris - Frontceks

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Par Vācijas Bundeslīgas kluba "Arminia Bielefeld" galveno treneri vakar kļuvis bijušais izlases spēlētājs Mihaels Frontceks.

Vakar pēc "Bielefeld" uzvaras pār "Stuttgart" kļuva zināms, ka komandas treneris turpmāk būs bijušais Vācijas izlases spēlētājs Mihaels Frontceks, ar kuru līgums noslēgts līdz 2008./2009. gada sezonas beigām. Līdz šim par Bīlefeldes komandas galveno treneri strādāja Ernsts Middendorps, kurš nesen no pienākumu pildīšanas tika atbrīvots.

43 gadus vecais Frontceks karjeras laikā spēlējis ''Borussia Mönchengladbach'', ''VfB Stuttgart'', ''VfL Bochum'' un ''SC Freiburg'', kā arī aizvadījis 19 spēles Vācijas izlases sastāvā, 1992. gadā kļūstot par Eiropas vicečempionu. 2000. gadā Frontceks uzsāka trenera karjeru kā Hansa Meijera asistents "Borussia Mönchengladbach". Pēc tam viņš strādāja kā asistents pie Ēvalda Līnena turpat dzimtajā Menhengladbahā, kā arī "Hannover" komandā, līdz 2006. gadā pirmoreiz kļuva par galveno treneri Bundeslīgā "Alemannia Aachen" komandā, kura gan pēc sezonas "izlidoja" uz 2. Bundeslīgu, finišējot priekšpēdējā.

Izmantotie resursi:
www.bundesliga.de
Foto: AFP

     [+] [-]

, 2007-12-16 12:14, pirms 16 gadiem
nu tad redzesim rezultatus...