Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Werder", iespējams, izīrēs Karlosu Alberto

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Werder", iespējams, izīrēs Karlosu Alberto
Karloss Alberto
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs Brēmenes "Werder" apsver iespēju izīrēt savu brazīliešu pussargu Karlsou Alberto uz pusgadu Brazīlijas klubam "Sao Paulo".

Ar šādu paziņojumu šodien pēcpusdienā klajā nācis Klauss Allofs, "Werder" sporta direktors: "Kopā ar Karlosu Alberto runājām par viņa nākotni un nolēmām, ka izīrēšana būtu visprātīgākais lēmums, lai pēc pusgada dotu viņam iespēju šeit "ieskrieties" vēlreiz."

23 gadus vecais Brazīlijas izlases uzbrūkošais pussargs Karloss Alberto pēc pievienošanās Brēmenei vasarā mocījies ar dažādiem savainojumiem un problēmām, kādēļ ir paspējis aizvadīt tikai divas spēles Bundeslīgā šogad. Arī tikko notikušajā "Werder" treniņnometnē Turcijā Alberto nevarēja piedalīties savainojuma dēļ. Šovakar futbolists aizbraucis uz Brazīliju veikt medicīniskās pārbaudes. Lēmums par viņa izīrēšanu gan vēl ir priekšā.

Pats futbolists domā, ka izīrēšana patiešām viņam palīdzēs: "Pēc Brēmenē pavadītā pusgada, kuru laikā man bijis ne mazums veselības problēmu, es vēlos tikai pēc iespējas ātrāk beidzot būt vesels. Domāju, ka dzimtajā Brazīlijā tas var notikt visātrāk un "Sao Paulo" atkal gūšu spēļu praksi."

Izmantotie resursi:
www.werder.de

     [+] [-]

, 2008-01-15 21:19, pirms 16 gadiem
Jeebaww... Sao paulo savāc visus eiropas zvaigznes, kurām ir problēmas... Adriano, C.Alberto! Viens no retajiem normālajiem spēlētājiem Werderā.

  -1 [+] [-]

, 2008-01-15 21:24, pirms 16 gadiem
vai ta viņš jau nav izīrēts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-15 21:52, pirms 16 gadiem
Italyano1---> Tādus spamerus, kā tu vajadzētu ar IP banu bloķēt. NO KĀDA Atletiko Madrid??? Viņu nopirka no Corinthians un Atletico Madrid viņš NAV spēlējis...

     [+] [-]

, 2008-01-16 23:51, pirms 16 gadiem
Aarkaartiigi sarezhgjiits, garsh un skumjsh staasts, bet peec visas notikushaas tragjikomeedijas saak izskatiities, ka visu laiku daargaakais Werder futbolists taa arii pa iistam nedabuus uzspeeleet komandaa Bet es taa cereeju Zheel