Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Mančestrai nevajadzīgais Sančo atgriežas mājās un sezonu pabeigs Dortmundē

Agris Suveizda

Mančestrai nevajadzīgais Sančo atgriežas mājās un sezonu pabeigs Dortmundē
Džeidons Sančo. Foto: EPA/Scanpix

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" pavēstījis par 23 gadus vecā angļu uzbrūkošā pussarga Džeidona Sančo izīrēšanu līdz sezonas beigām no "Manchester United".

Īres līgumā neesot iekļauta izpirkuma iespēja, un Dortmundes klubs par īri šķirsies no 3,5 miljoniem eiro – vēl pusmiljons iespējams piemaksās atkarībā no snieguma kritēriju izpildes. Tāpat Bundeslīgas klubs segs lielāko daļu Sančo algas.

Sančo sevi uz lielās futbola skatuves pieteica tieši Dortmundes "Borussia", kas viņu 2017. gada augustā par 20,6 miljoniem eiro nopirka no "Manchester City". Bundeslīgā Sančo četru sezonu un 104 spēļu laikā spīdēja ar 38 vārtiem un 45 rezultatīvām piespēlēm un 2021. gadā par 85 miljoniem eiro atgriezās Mančestrā, taču – "Manchester United".

Pirmo divu sezonu laikā Sančo Premjerlīgā 55 spēlēs sakrāja 9+6 un šosezon nespēlēja kopš augusta, kad trīsreiz devās uz maiņu. Ticis baumots par attieksmes problēmām un psiholoģiskām grūtībām, bet Sančo septembrī publiski kritizēja galveno treneri Eriku ten Hagu, uzskatot, ka nīderlandietis viņu padara par grēkāzi. Anglijas izlasē Sančo 23 spēlēs ir guvis trīs vārtus, taču valstsvienību nav pārstāvējis ilgāk nekā divus gadus.

Dortmundes "Borussia" sezonu atsāks ar izbraukuma spēlēm pret "Darmstadt" un "Koln" un Bundeslīgā ar 27 punktiem 16 spēlēs ieņem piekto vietu. "Manchester United" ar 31 punktu 20 spēlēs Premjerlīgā atrodas astotajā vietā. Sančo līgums ar Mančestras klubu ir spēkā līdz 2026. gada vasarai.

Izmantotie resursi:
https://www.bvb.de/News/Uebersicht/...

     [+] [-]

, 2024-01-11 19:57, pirms 4 mēnešiem
būtu vēl izpirkums pieejams, tad DOR izpirktu, nākamgad atkal uzspīdētu un pardotu atkal uz Mančestru, bet City (40m) un aplis būtu noslēdzies

     [+] [-]

, 2024-01-11 21:05, pirms 4 mēnešiem
Pēdējos gadus MU ar tiem transfēriem ir bijis kā bijis. Sančo gadījums atgādina epopeju ar Lukaku un Čelsī... Žēl, ka Sančo neiejutās un beigās vēl sakasījās ar ETH. Bet, ja nu vasarā ETH tiek atlaists, tad jau Sančo vēl iespēja ielauzties atpakaļ MU sastāvā būs. Vēl jau arī, ja labu sezonu aizvadīs Dortmundē, nav izslēgts, ka ar ETH salabs un dos iespēju pie sevis atkal.

     [+] [-]

, 2024-01-11 23:50, pirms 4 mēnešiem
agrizzz rakstīja: .."un 2021. gadā par 85 miljoniem eiro atgriezās Mančestrā, taču – "Manchester United"." ? teikums tā beidzas?
Kas tur nesaprotams? Ja Sančo sāka karjeru City, pārcēlās uz BVB un tad agriezās Mančestrā, bet šoreiz gan United?