Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rudņevs nāk uz maiņu, HSV izrauj svarīgu punktu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Rudņevs nāk uz maiņu, HSV izrauj svarīgu punktu
Artjoms Rudņevs
Foto: SIPA/Scanpix

Šovakar sākās Vācijas futbola Bundeslīgas 32. kārta. Artjoms Rudņevs nāca laukumā uz maiņu 79. minūtē, bet viņa "Hamburger SV" kompensācijas laikā izrāva punktu pret "Freiburg" - 1:1. Rudņevs bija redzams dažos savas komandas uzbrukumos, kā arī izprovocēja pretinieku uz dzelteno kartīti.

Artjoms Rudņevs arī šoreiz netika iekļauts "Hamburger SV" pamatsastāvā, mača sākumā paliekot uz rezervistu soliņa. Hamburga šovakar uzņēma "Freiburg", vienu no tuvākajām sekotājām turnīra tabulā un potenciālo sāncensi cīņā par palikšanu Bundeslīgā. Pēc uzvarām pēdējās divās spēlēs HSV savas izredzes bija uzlabojusi.

Pirmajā puslaikā "Freiburg" spēlēja kopumā labāk un sakārtotāk, demonstrējot labu sniegumu aizsardzībā un atbildot ar labiem pretuzbrukumiem, no kuriem vienā 29. minūtē Memedi izvirzīja viesus vadībā. Arī Hamburgai bija pāris labi uzbrukumi, taču tos līdz vārtu guvumam novest neizdevās – 0:1 pēc pirmā puslaika.

Pēc pārtraukuma HSV joprojām nespēja rezultātu izlīdzināt, un 79. minūtē laukumā devās Rudņevs. Artjomam jau pēc pāris minūtēm bija laba iespēja pēc Jansena piespēles no laukuma malas, taču bumba lidoja garām vārtiem. 86. minūtē "Freiburg" futbolists Kempfs par pārkāpumu pret Rudņevu nopelnīja dzelteno kartīti, bet vēl vienu Artjoma sitienu bez īpašām problēmām ķēra vārtsargs.

Pašās mača beigās mājinieki tomēr izrāva punktu – kompensācijas laika sākumā pēc stūra sitiena bīstami sita Ivica Oličs, vārtsargs glāba Freiburgu, taču bumba palika turpat vārtu priekšā, un Kačars spēja to raidīt tīklā, panākot 1:1. Mačs šādi arī noslēdzās, līdz ar to Hamburgai tabulā 32 mačos 32 punkti un 14. pozīcija, šobrīd apsteidzot izkrišanas zonu par diviem punktiem, bet "play-off" zonu tikai par vienu.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-08 23:47, pirms 9 gadiem
HSV atkal izspruks! Tik nichu pret hannoveri vajag

  -2 [+] [-]

, 2015-05-09 01:49, pirms 9 gadiem
Ļoti ceru ka ar tad spelešanu, un rudņeva pamatā nelikšanu next sezonu uzspēlēs ar St.pauli bundesliga 2

     [+] [-]

, 2015-05-09 07:25, pirms 9 gadiem
signijs rakstīja: Ļoti ceru ka ar tad spelešanu, un rudņeva pamatā nelikšanu next sezonu uzspēlēs ar St.pauli bundesliga 2
Tas būtu skaisti, bet izskatās, St. Pauli paši lidos no 2. Bundesl8gas ārā.

     [+] [-]

, 2015-05-09 10:27, pirms 9 gadiem
Andris Pandris rakstīja: Tas būtu skaisti, bet izskatās, St. Pauli paši lidos no 2. Bundesl8gas ārā.
tur 3 punkti var izskirt visu! 4 komandas ar vienadu punktu skaitu no 15-18 vietai