Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Klinsmans: "Podoļskis paliks Minhenē"

Klinsmans: "Podoļskis paliks Minhenē"
Lukašs Podoļskis
Foto: AFP

Nule kā ieceltais Minhenes "Bayern" galvenais treneris Jurgens Klinsmans izteicies, ka kluba un vienlaikus arī Vācijas izlases uzbrucējs Lukašs Podoļskis paliks Minhenes komandā.

Par Podoļska iespējamo aiziešanu baumoja jau pirms šīs vasaras Eiropas čempionāta, un futbolista veiksmīgais sniegums "Euro 2008" turnīrā vēl vairāk uzkurināja dažāda veida spekulācijas ap vācu uzbrucēja nākotnes karjeras plāniem.

Klinsmans nācis klajā ar paziņojumu, ka vēlas realizēt Podoļska potenciālu Minhenes komandā.

"Jau pirms Eiropas čempionāta finālturnīra teicu, ka vēlos viņu [Podoļski] redzēt "Bayern" sastāvā. Lukašam ir liels potenciāls un to nepieciešams attīstīt. Es viņam teicu: "Tu nedrīksti šādā brīdī aizbēgt." Viņa spēles kvalitāte ir augsta, to nedrīkst sabojāt," sacīja Klinsmans.

Podoļska iespējamās pāriešanas sakarā runāts par tādiem klubiem kā Turīnas "Juventus", "Tottenham" un "Manchester City".

Izmantotie resursi:
goal.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-05 13:16, pirms 16 gadiem
Minhenes "Bayern" ir augstas klases klubs un nesaprotu, kapec rauties uz klubiem, kas nav tik sleveni. Vienigais par kuru klubu Lukašs varetu padomat ir Turīnas "Juventus". Lai calim veicas!

  +5 [+] [-]

, 2008-07-05 13:20, pirms 16 gadiem
m211 rakstīja: Minhenes "Bayern" ir augstas klases klubs un nesaprotu, kapec rauties uz klubiem, kas nav tik sleveni. Vienigais par kuru klubu Lukašs varetu padomat ir Turīnas "Juventus". Lai calim veicas!


tu saki kāda jēga rauties.. bet kāds tolks jaunam sēdēt uz rezervistiem kad nemitīgi spēlē toni un kloze... tāpēc jau viņš pats nebija diži apmierināts... bet tagad kad mainās treneri, mainās arī viņu lēmumi un privilēģijas pret spēlētājiem.. tāpēc iespējams ka klinsmans dos vairāk spēlēt podoļsikim..

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 13:34, pirms 16 gadiem
ciklons rakstīja: tu saki kāda jēga rauties.. bet kāds tolks jaunam sēdēt uz rezervistiem kad nemitīgi spēlē toni un kloze... tāpēc jau viņš pats nebija diži apmierināts... bet tagad kad mainās treneri, mainās arī viņu lēmumi un privilēģijas pret spēlētājiem.. tāpēc iespējams ka klinsmans dos vairāk spēlēt podoļsikim..

Tev jau laikam taisniba. Manuprat, vins jau kadu laiku sevi pieradijis ka pamatsastavu speletaju, jau pirms Euro2008.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 13:36, pirms 16 gadiem
vācieši kko muldēja ka ķip taisās atgriezties Ķelnē...

  +2 [+] [-]

, 2008-07-05 13:45, pirms 16 gadiem
Klinsmans teica, ka centīsies variēt ar uzbrucējiem, bet nevar garantēt Podoļskim vietu komandas sākumsastāvā, jācenšās sevi pierādīt un tad būs! Reāli jau arī Riberī var nepaspēt atgriezties uz sezonas sākumu, tāpēc ir ļoti liela iespēja, ka Poldijs ar Šveiniju vai Altintopu varētu spēlēt flangos! Es jau esmu par uzbrucēju duetu Toni-Podoļskis, jo Kloze jau pierādīja, ka neko nespēj. Riebjas Kloze! Ceru, ka gan Poldijs, gan Šveinijs paliks un spēlēs pamatā! Ze Roberto vai Van Bommels kritīs ārā no pamatsastāva tagad!

  +3 [+] [-]

, 2008-07-05 13:50, pirms 16 gadiem
Nu gudrs tas Klinsmans! Vajag taču beidzot to Klozi nolikt uz soliņa, nevis ļaut laukumā ākstīties!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 13:56, pirms 16 gadiem
alexy rakstīja: Nu gudrs tas Klinsmans! Vajag taču beidzot to Klozi nolikt uz soliņa, nevis ļaut laukumā ākstīties!

Opā, malace! Poldijs ir daudz labāks par Klozi! Viņš cīnās aizsardzībā, ir ātrāks, labāka sitiena tehnika[Klozem vispār tāda nav ], piespēles ir daudz labākas, laukumu labāk pārredz! Vienīgi gaisā Kloze ir stiprāks! Un arī tad minimāli! Bravo Klinsman!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 13:57, pirms 16 gadiem
m211 rakstīja: Minhenes "Bayern" ir augstas klases klubs un nesaprotu, kapec rauties uz klubiem, kas nav tik sleveni. Vienigais par kuru klubu Lukašs varetu padomat ir Turīnas "Juventus". Lai calim veicas!

par Juventus , lai aizmirst, jau pietiekami labi uzbruceeji ir vinjam priekhsaa, Del Piero, Trezegee, Jakvinta...

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 14:54, pirms 16 gadiem
JEEEEEE!!!!!!!!
Malacis jurgens klinsmans!!!
poldi =3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 17:25, pirms 16 gadiem
Tevocis_Dons rakstīja: Svainijam ir ari japaliek.

vo vo..vinjam ari jaapaliek!! savaadaak taa vairs nab minhene!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-05 17:41, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Opā, malace! Poldijs ir daudz labāks par Klozi! Viņš cīnās aizsardzībā, ir ātrāks, labāka sitiena tehnika[Klozem vispār tāda nav ], piespēles ir daudz labākas, laukumu labāk pārredz! Vienīgi gaisā Kloze ir stiprāks! Un arī tad minimāli! Bravo Klinsman!


Minimāli stiprāks gaisā , jā kātad tu tagat gan Klosi , kas ir viens no labākajiem uzbrucējiem ar galvu nomelno . Podolskis ar galvu gaisaa otrajaa stāvā ir švaks toties Klose mostrs , tas ja tev Klose nepatīk nenozīmē ka viņš ir slikts . bet Klose ir jau vecs tāpat kā Toni un Podolskim ir jāpaliek jo var notikt tāpat kā tad kad aizgāja Makays un Pizarro un nebija Bayernam vairs normāli uzbrucēji tik Podolskis bet tad viņš vēl bija Gurķis . tagat kad Podolski ir jau pieredzējis viņš var spēlēt pamatsastāvā un Klosi vajadzētu pārdot un nopirkt piemēram Benzemu vai Maxi Rodeigezu

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 19:18, pirms 16 gadiem
host rakstīja: Minimāli stiprāks gaisā , jā kātad tu tagat gan Klosi , kas ir viens no labākajiem uzbrucējiem ar galvu nomelno . Podolskis ar galvu gaisaa otrajaa stāvā ir švaks toties Klose mostrs , tas ja tev Klose nepatīk nenozīmē ka viņš ir slikts . bet Klose ir jau vecs tāpat kā Toni un Podolskim ir jāpaliek jo var notikt tāpat kā tad kad aizgāja Makays un Pizarro un nebija Bayernam vairs normāli uzbrucēji tik Podolskis bet tad viņš vēl bija Gurķis . tagat kad Podolski ir jau pieredzējis viņš var spēlēt pamatsastāvā un Klosi vajadzētu pārdot un nopirkt piemēram Benzemu vai Maxi Rodeigezu

makaays ari ir vecs..droska nolema aiziet tadel ka savu karjeru pabeigs feinordaa
njaa pizarro tika paardots pa 5 miloniem..kaz zin..moska vajadzeeja patureet

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 19:19, pirms 16 gadiem
Nu Podolskis jau sezonas laikaa pieraadija ka naw nekaads solinja deldeetaajs! Gandriiz regulaari kaa vinjsh uznaaca uz mainju taa guva vaartus,Un veel Euro08 3 guutie vaarti pastiprina vinja meistariibu

     [+] [-]

, 2008-07-06 02:12, pirms 16 gadiem
Yakuza rakstīja: Nu Podolskis jau sezonas laikaa pieraadija ka naw nekaads solinja deldeetaajs! Gandriiz regulaari kaa vinjsh uznaaca uz mainju taa guva vaartus,Un veel Euro08 3 guutie vaarti pastiprina vinja meistariibu

Nu vispār viņš kā uznāca laukumā, tā nopūdelēja kādas 2-4 vārtugūšanas iespējas. Viņam ir talants tās izveidot, bet ne noslēgt! Tas par Bundeslīgu! UEFA Kausā gan viņš nospēlēja ļoti labi!