Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rudņevs pārbaudes spēlē gūst vārtus un nerealizē pendeli

Rolands Eliņš

Rudņevs pārbaudes spēlē gūst vārtus un nerealizē pendeli
"Egestorf" vārtsargs pret Artjomu Rudņevu
Foto: Abendblatt HSV

Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs izcēlies ar vārtu guvumu Bundeslīgas kluba "Hamburger SV" pārbaudes spēlē pret zemākās līgas klubu "Egestorf-Langreder". HSV uzvarēja 8:2, taču pēc pirmā puslaika bija vadībā tikai 3:2, turklāt mača gaitā nokļuva iedzinējos 0:1.

Šajā sezonā "Hamburger SV" ar rezultativitāti nevar lepoties, gluži otrādi - ar četriem vārtiem desmit spēlēs tā ir pārliecinoši sliktākā Bundeslīgā. kas arī novedis vien pie 14. vietas kopvērtējumā. Arī šodien, mačā pret Lejassaksijas "Oberliga" (Vācijas futbola sistēmas piektais līmenis) pārstāvi "Egestorf-Langreder", HSV spēles sākumā pamanījās nokļūt iedzinējos, taču 23. minūtē Artjoms Rudņevs tomēr panāca izlīdzinājumu un guva savas komandas pirmos vārtus.

Pirmajā puslaikā "Egestorf" spurojās pretim diezgan sparīgi un pat guva otros vārtus (2:3), turklāt puslaika izskaņā Rudņevs neizmantoja iespēju gūt savus otros vārtus, nenogādājot bumbu vārtu tīklā ar 11 metru soda sitiena palīdzību. Taču otrajā puslaikā tomēr dominēja HSV futbolisti, kuru vidū rezultatīvākais ar diviem vārtiem bija Pjērs Mišels Lasoga, bet spēle noslēdzās ar rezultātu 8:2 Hamburgas kluba labā. Jāpiezīmē, ka sākumsastāvā devās vairāki jaunie spēlētāji, kuri otrajā puslaikā, tāpat kā Rudņevs, tika nomainīti.

Pēdējās nedēļās Rudņevs ne tikai netika laukumā Bundeslīgas spēlēs, bet pat tika atstāts ārpus pieteikuma. Viņš vēl ne reizi nav devies sava kluba pamatsastāvā un arī ar vārtiem oficiālā mačā pēc visnotaļ rezultatīvajām pārbaudes spēlēm nav atzīmējies, tiesa, sestdien Rudņevs atkal bija HSV pieteikumā un devās laukumā uz maiņu.

Nākamā spēle HSV un, cerams, arī Rudņevam paredzēta devītajā novembrī pret "Wolfsburg".

Izmantotie resursi:
HSV.de -  Alle aktuellen Informationen und...

  +5 [+] [-]

, 2014-11-04 19:07, pirms 10 gadiem
Nespīd spēlēt Rudņevam....

  +1 [+] [-]

, 2014-11-04 19:16, pirms 10 gadiem
tas IR rudnev limenis...

  -1 [+] [-]

, 2014-11-04 19:18, pirms 10 gadiem
Lassoga tik sit iekšā... Laikam nav cerību Rudņevam...
Slēpts komentārs: mostwanted8

  -2 [+] [-]

, 2014-11-04 21:03, pirms 10 gadiem
Labprāt Rudi redzētu Skotijā, Rangers, jā, tieši Rangers, nevis Celtic rindās. Jo, manuprāt, tieši tur viņš parādītu 100% uz ko ir spējīgs. Žēl ka tas nekad nenotiks, jo kā mēs visi zinām, Skotijas līga nav Rudņeva līimenī

  +3 [+] [-]

, 2014-11-04 21:09, pirms 10 gadiem
Soweto rakstīja: Labprāt Rudi redzētu Skotijā, Rangers, jā, tieši Rangers, nevis Celtic rindās. Jo, manuprāt, tieši tur viņš parādītu 100% uz ko ir spējīgs. Žēl ka tas nekad nenotiks, jo kā mēs visi zinām, Skotijas līga nav Rudņeva līimenī
Kādas sēnes esi saēdies????
Rangers ir savs uzbrukuma duets- Boyd un Miller( ja tev tas vsp kko izsaka)

  -1 [+] [-]

, 2014-11-04 21:20, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kādas sēnes esi saēdies????
Rangers ir savs uzbrukuma duets- Boyd un Miller( ja tev tas vsp kko izsaka)
Nekas, nosēdinās abus uz beņķa

  +3 [+] [-]

, 2014-11-04 21:43, pirms 10 gadiem
nezinu vai ir kaads driikst vainot Rudnevu,tomeer vinam nav speelu prakses,un tas ka Lasoga iesita divus jau nav nekas sevishks,taada sajuuta ka kaads galiigi nav skatiijies bundesliigas speeles,Lasoga ir pilniiks koka gabals,Hertha forumus priecaajas ka shis nav pie shiem,bet jebkuraa gadiijumaa artjomam vajag mekleet citu klubu kur var tikt pie speelu prakses,pie laba kluba vinsh var tikt.AAAA un visaadu saujaa siteeju ferdinandu saprashanai RudnevS.