Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Groskroica pāreja uz "Galatasaray" izjūk neparakstītu dokumentu dēļ

Agris Suveizda

Groskroica pāreja uz "Galatasaray" izjūk neparakstītu dokumentu dēļ
Kevins Groskroics
Foto: AFP/Scanpix

Turcijas spēcīgākais futbola klubs Stambulas "Galatasaray" transfēru perioda pēdējā dienā panāca vienošanos par Dortmundes "Borussia" pussarga Kevina Groskroica pāreju, taču nepaguva to pareizi noformēt.

"FIFA ir bloķējusi Kevina Groskroica pāreju," savā mājaslapā paziņoja Dortmundes "Borussia". "Stambulas "Galatasaray" informēja klubu, ka iesniegtā apelācija netika pieņemta. Acīmredzot FIFA uzskata, ka "Galatasaray" nav izpildījusi visus prasītos soļus līdz transfēru perioda beigām."

Lai arī Groskroica transfēru noformēt neizdevās, pati pāreja nav nobrukusi, bet gan tikai atlikta līdz janvārim. ""Galatasaray" un spēlētājs izteica Dortmundes "Borussia" vēlmi transfēru veikt nākamajā iespējamajā pāreju periodā un ar tādiem pašiem nosacījumiem, par kādiem visas puses jau bija vienojušās."

Stambulas "Galatasaray" pārejas sakarā ievietoja divus paziņojumus. Pirmajā paziņojumā klubs sacīja, ka dokumentus FIFA TMS sistēmā iesniedza 23:55:00, taču sistēmas kļūdas dēļ operācija esot pabeigta vien 0:00:48. Savukārt otrajā paziņojumā "Galatasaray" vēstīja, ka FIFA tomēr atzinusi, ka dokumenti iesniegti laikus, taču pāreja nav noformēta pavisam cita iemesla dēļ - aizsūtītajos dokumentos trūcis parakstu.

Tāpat "Galatasaray" atklāja, ka ar Dortmundes "Borussia" ir vienojusies par 1,50+0,25 miljonus eiro lielu pārejas maksu, savukārt Groskroicam ar turku klubu ir vienošanās uz trim gadiem. Pirmajā sezonā viņa alga ir paredzēta 1,85 miljonu eiro apmērā, bet abās nākamajās - pa pusotram miljonam eiro. Vēl 20 tūkstošus eiro Groskroics saņems par katru aizvadīto spēli.

Turpmāko pusgadu Groskroics varēs trenēties ar "Galatasaray" un aizvadīt neoficiālas spēles, taču Turcijas Superlīgā, kausa izcīņā un Eirokausos varēs piedalīties vien tad, kad darījums tiks apstiprināts oficiāli.

Izmantotie resursi:
Großkreutz: Permission to play for Galatasaray...
Kevin Grosskreutz Galatasaray’da -...

  +6 [+] [-]

, 2015-09-02 23:46, pirms 9 gadiem
Nu nah tie dīli jāatstāj līdz pašām beigām. Kāpēc nevarēja visu nokārtot pa dienu (to pašu var teikt arī par de Heā nenotikušo pāreju)

     [+] [-]

, 2015-09-03 07:14, pirms 9 gadiem
Lukstin
Tiesi to gribeju teikt

     [+] [-]

, 2015-09-03 08:12, pirms 9 gadiem
Kas tad šis ir ja ne cirks?