Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Lēvs: "Ja Ballaks atgriezīsies izlasē, viņš būs kapteinis"

Lēvs: "Ja Ballaks atgriezīsies izlasē, viņš būs kapteinis"
Mihaels Ballaks Leverkūzenes "Bayer 04" formā
Foto: AFP/Scanpix

Beidzot tas kļuvis zināms oficiāli: Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs kapteiņa aproci atdevis atpakaļ ilggadējajam komandas līderim Mihaelam Ballakam. Taču realitātē viss ir mazliet citādi - Ballaks turpina atveseļoties pēc maijā gūtā savainojuma, tāpēc pagaidām uz izlasi nav izsaukts.

"Pēdējās dienās man bija atklātas sarunas par Ballaku, kā rezultātā izlēmu, ka viņš turpmāk būs komandas kapteinis. Filips Lāms, kurš perfekti aizvadīja Pasaules kausa izcīņas finālturnīru, aizvietos Ballaku viņa prombūtnes laikā, bet, ja Filips nespēlēs, Bastians Švainštaigers uzņemsies kapteiņa pienākumus,” paskaidroja Lēvs.

Līdz ar to Euro2012 kvalifikācijas turnīra sākumā kapteiņa vietu ieņems Lāms. Taču treneris licis skaidri noprast, ka Ballakam, pat, ja viņš atgriezīsies izlasē, vieta pamatsastāvā nav garantēta. Vāciešiem skaļi sevi pieteikusi jaunā maiņa, un Lēvs apstiprinājis, ka laukuma centrā galvenokārt paļausies uz Švainštaigeru un Sami Kediru. Piedevām šomēnes pieredzējušajam Ballakam apritēs jau 34 gadi.

Tāpat Lēvs nosaucis pirmā vārtsarga vārdu, un tas būs Manuels Noiers. Savainojums neilgi pirms PK izsita no ierindas tā brīža pirmo numuru Renē Adleru, lielo iespēju dāvājot tieši Noieram. Viņš komandu nepievīla - demonstrēdams pārliecinošu sniegumu, Manuels pelnīti arī turpmāk ieņems savu vietu pamatsastāvā. "Tik ilgi, kamēr Manuels būs vesels un spēlēs labi, viņa pozīcija kvalifikācijas turnīrā būs nodrošināta," teica Lēvs.

Šo piektdien Vācija viesos tiksies ar Beļģiju, bet 7.septembrī uzņems Kazahstānu.

Izmantotie resursi:
Sportnachrichten - kicker online

  +1 [+] [-]

, 2010-09-02 21:51, pirms 14 gadiem
ta ir jabut.

  -3 [+] [-]

, 2010-09-02 21:59, pirms 14 gadiem
Ballaks visticamāk tiks laukumā uz vienu - atvadu spēli, jo Vācija darbojas kā laba mašīna ar esošajiem spēlētājiem un maz ticams, ka Ballaks 36.gados spēs izkonkurēt kādu no esošās vidējās līnijas - nav vairs tas, kas agrāk!

  -2 [+] [-]

, 2010-09-02 22:11, pirms 14 gadiem
Pagaidām neredzu iemeslu Ballaku aicināt uz izlasi, bet kad atgūs formu, tad jau redzēs. Neesmu tik pārliecināts, ka Ballaks izlasei varētu dot ko pozitīvu, jo pēc šī gada izlases snieguma PK šķiet, ka viņš pat varētu traucēt. Ja Lēvs ir citās domās un pamatojums ir objektīvs, tad iebilst būtu muļķīgi. Ceru, ka Jogijs zina, ko dara.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-02 22:16, pirms 14 gadiem
kpc visrakstaa ir rakstits ''ja'' ? ??
Ir vaitad iespejams ka vins izlasee vairs nespeles?

  -2 [+] [-]

, 2010-09-02 22:28, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Pagaidām neredzu iemeslu Ballaku aicināt uz izlasi, bet kad atgūs formu, tad jau redzēs. Neesmu tik pārliecināts, ka Ballaks izlasei varētu dot ko pozitīvu, jo pēc šī gada izlases snieguma PK šķiet, ka viņš pat varētu traucēt. Ja Lēvs ir citās domās un pamatojums ir objektīvs, tad iebilst būtu muļķīgi. Ceru, ka Jogijs zina, ko dara.
PK modelim, kā izskatījās, Balaka nemaz nepietrūka. Kāpēc jaukt ārā sistēmu, kura darbojas? Nav teikts, ka ar Balaku tagad atkal būs labāk.
Slēpts komentārs: Jankuks

     [+] [-]

, 2010-09-02 22:50, pirms 14 gadiem
Viņš atgriezīsies.

     [+] [-]

, 2010-09-02 22:53, pirms 14 gadiem
Skatoties, cik daudz notiek cepšanās par Vācijas izlases kapteiņa pienākumu pildītāju, es nebrīnītos, ja Ballaks būtu uzstādījis Lēvam ultimātu: vai nu viņš ir kapteinis, vai arī izlasē vispār nespēlēs.

     [+] [-]

, 2010-09-02 23:03, pirms 14 gadiem
nu bet tas ir lōgīski, jo apsēju jau viņs zaudēja tikai uz laiku savainojuma dēļ, tas tāpat kā ENG izlasē Rio notraumējās un par kapteini iecēla Gerrardu, bet kad Rio būs vesels, tad viņš nesās apsēju.

     [+] [-]

, 2010-09-03 08:43, pirms 14 gadiem
Un atkal viss no gala Vācijai-
Agrāk Kāns-Lēmans
tagad Noijers-Adlers

  -1 [+] [-]

, 2010-09-03 14:33, pirms 14 gadiem
arvids1991 rakstīja: Un atkal viss no gala Vācijai-
Agrāk Kāns-Lēmans
tagad Noijers-Adlers
vai tad Noijers ar Adleru arī kasās un viens otru apvaino?