Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hildebrandam viena gada līgums ar "Sporting"

Hildebrandam viena gada līgums ar "Sporting"
Timo Hildebrands
Foto: DDP

Bijušais Vācijas futbola izlases vārtsargs Timo Hildebrands nav pagarinājis līgumu ar Bundeslīgas klubu "Hoffenheim", tā vietā uz vienu sezonu pievienojoties Lisabonas "Sporting". Daudzkārtējie Portugāles čempioni pagājušajā sezonā palika vien ceturtajā vietā vietējā līgā.

"Domāju, ka "Sporting” būs mans īstais klubs. Jau ilgu laiku gaidu pareizo piedāvājumu, jo kopš pagājušās sezonas beigām esmu brīvais aģents. Tāpēc biju priecīgs par "Sporting” izrādīto interesi. Šim klubam ir lieliska vēsture un to pārstāvējuši tādi izcili spēlētāji kā Figu un Ronaldo,” kluba mājaslapā internetā citēts 31 gadu vecais Hildebrands. Viņa konkurents uz pirmā vārtsarga vietu Portugāles galvaspilsētas klubā būs jauniņais Rui Patrisio.

Savu profesionālo karjeru Hildebrands iesāka "Stuttgart” komandā, kuras rindās, aizvadīdams fantastisku sezonu, kļuva par Vācijas čempionu 2007.gadā. Alkdams pēc arvien lielākiem panākumiem, vācietis pārgāja uz spāņu "Valencia”, kur sākotnēji ieņēma pirmā vārtsarga vietu. Tomēr treneru maiņas rezultātā viņam nācās palikt rezervē, tāpēc sāka meklēt jaunu klubu. "Hoffenheim” uzplaukuma periodā viņš saskatīja lielo iespēju - jau 2009.gada sākumā Timo atgriezās Bundeslīgā. Tiesa, čempionu titula cerības neattaisnojās, un šī gada jūnijā sadarbība ar "Hoffenheim” tika pārtraukta.

UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā "Sporting” spēlēs C grupā kopā ar "Lille", "KAA Gent" un Sofijas "Levski".

Izmantotie resursi:
Sportnachrichten - kicker online

  +3 [+] [-]

, 2010-09-02 15:47, pirms 14 gadiem
viņam jau sen bija jābūt Vācijas neapšaubāmam Nr.1, bet priekš kam bija jāiet uz to Valensiju... sačakarēja sev visu karjeru un tagad mētājas no vienas malas uz otru... žēl, tā patika šis vārtsargs.

     [+] [-]

, 2010-09-02 18:16, pirms 14 gadiem
nu lai veicas.

     [+] [-]

, 2010-09-02 21:06, pirms 14 gadiem
Nu jā, pāreja toreiz uz Valencia sačakarēja karjeru, jāpiekrīt termometram... Cerams, ka Portugālē veiksies, taču izlasē jau nu tagad vietas vairs nebūs. Tas ir skaidrs. Veiksmi.

     [+] [-]

, 2010-09-02 23:44, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Nu jā, pāreja toreiz uz Valencia sačakarēja karjeru, jāpiekrīt termometram... Cerams, ka Portugālē veiksies, taču izlasē jau nu tagad vietas vairs nebūs. Tas ir skaidrs. Veiksmi.
un Sportingā jau ar Patrisiu...