Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Werder" iegūst vēl vienu jaunu talantu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Werder" iegūst vēl vienu jaunu talantu
Saids Huseinovičs
Foto: www.werder.de

Vācijas vicečempione Brēmenes "Werder" parakstījusi četru gadu līgumu ar vēl vienu jaunu talantu. Šoreiz tas ir 19 gadus vecais bosnietis Saids Huseinovičs, kurš jau paspējis debitēt arī savas valsts pieaugušo futbola izlasē.

Jaunais uzbrucējs, kurš 10. jūlijā paliks 20 gadus vecs, Brēmenes klubam pievienosies tuvākajās dienās, jo patlaban futbolists atrodas dzimtenē, kārtodams pēdējās formalitātes. Tomēr vakar "Werder" direktors Klauss Allofs pavēstīja, ka ar jauno Bosnijas un Hercogovinas zvaigzni parakstīts četru gadu līgums - līdz 2012. gada 30. jūnijam.

Pats Allofs par Huseinoviča kvalitāti ir pārliecināts: "Saids ir ātrs, spēcīgs bumbas pārvaldīšanā un ļoti kustīgs. Līdz ar viņu esam pastiprinājuši sastāvu ar vēl vienu interesantu spēlētāja tipu, kurš ar savām īpašībām var izveidot jaunas situācijas spēles gaitā." Allofs gan saprot, ka uzreiz nekas nenotiks: "Mums jābūt pacietīgiem - nevaram gaidīt, ka viņš uzreiz šeit sāks veidot brīnumu lietas." Arī "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs ir priecīgs par jauno pastiprinājumu uzbrukumā.

Pats Huseinovičs ar pievienošanos Vācijas vicečempioniem ir ļoti apmierināts: "Es, protams, zinu, ka man šis ir milzīgs solis uz priekšu. Jauna zeme, jauni draugi, un uzreiz jāsāk trenēties - tieši tas, ko arī vēlos. Mans sapnis ir spēlēt spēcīgā komandā Čempionu līgā, un "Werder" ir šāds klubs."

Bosnijas un Hercogovinas U-21 izlases kapteinis Huseinovičs jau divreiz izgājis laukumā arī pieaugušo izlases sastāvā, debiju piedzīvojot 2007. gada 15. decembrī pret Poliju. Pagājušo sezonu 178 centimetrus garais Huseinovičs aizvadīja "Sloboda Tuszla" klubā, kur ar 13 vārtu guvumiem bija rezultatīvākais komandas spēlētājs, bet klubs 16 komandu konkurencē izcīnīja 6. vietu.

Izmantotie resursi:
werder.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: roberts balodis

  +2 [+] [-]

, 2008-07-02 14:46, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: shitais dzheks ir labais Veel paaris taadu puishu un B&H beidzot vareetu kvalificeeties EC

esi redzejis kaa speelee ka taa spried?

  +2 [+] [-]

, 2008-07-02 15:07, pirms 16 gadiem
Tagad jau bijushais Tuzlas futbola kluba "Sloboda" kapteinis, biistams, aatrs un tehnisks maleejais uzbruceejs, Bosnijas liigaa guust vaartus apmeeram katraa otrajaa speelee... Poziicijaa saliidzinaams ar Hantu un Harniku vai, ja obligaati gribiet, ar Robenu un Riberii... Transfera summa tiek leesta starp 0,5 un 1 milj. EUR. Werder otrajaa komandaa speeleet pagaidaam nedriikst... Neko daudz vairaak nezinu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-02 20:24, pirms 16 gadiem
vēlviens jaunais spēlētājs. pagaidām spiežam uz tuvējo nākotni. gan jau arī šosezon redzēsim pāris spēlēs viņu.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-03 19:39, pirms 16 gadiem
Compilation rakstīja: vēlviens jaunais spēlētājs. pagaidām spiežam uz tuvējo nākotni. gan jau arī šosezon redzēsim pāris spēlēs viņu.

noteikti ka redzees ..! un vins tik tiesaam izskataas visai interesants speltaajs